Плин угушио двије дјевојке у БиХ

Велика трагедија догодила се данас у мјесту Доња Махала код Орашја.

Босна и Херцеговина 31.12.2016 | 18:51
Плин угушио двије дјевојке у БиХ
Наиме, око 11.30 сати мртве су пронађене двије 21- годишње дјевојке које су се, по свему судећи, јос ноћас угушиле плином у једној приватној породичној кући.
 
Након што се нису одазвали на бројне позиве, власник куће, иначе отац једне од несретних дјевојака, провалио је врата и затекао стравичан призор.
 
Оне су лежале и упркос журној рекацији љекара, више им није било спаса. Највероватније се ради о тровању плином из пећи за гријање, које их је прво омамило па угушило, пише Вечерњи лист.

Обје су дан раније дошле из Беча, гдје раде, како би заједно прославиле Нову годину. Једна од њих је из овог краја, а друга из Сплита.

Велика трагедија - кажу мјештани. Дежурни тужилац је за сутра наложио обдукцију, када би се више појединости могло знати о овом несретном случају. Истрага о цијелом случају је још у току.

(Вечерњи лист)
(Фото: Илустрација)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сара

31.12.2016 18:10

Ужас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плин

01.01.2017 23:49

Ми смо то користили прије рата, овдје се то слабо користи. Мора се водити рацуна да се зраци цак иако је хладно. Спорет је најопасније, јер се мозе десити на се не заврне до краја. Суцут породицама.

ОДГОВОРИТЕ