Шта се крије испод антарктичког леда

Научници верују да се испод антарктичког леда крије огромни објекат који би могао да промени начин на који доживљавамо историју.

Свијет 30.12.2016 | 22:14
Шта се крије испод антарктичког леда
Огромна мистериозна “аномалија” највероватније се налази испод вечног леда у области под називом Вилксова земља.

Неки истраживачи сматрају да се ту налазе остаци огромног астероида, два пута већег од оног који је збрисао диносаурусе са лица Земље.

Ако је то тачно, тај астероид изазвао је истребљење у добу перма и тријаса, које је однело 96 одсто морских створења на нашој планети и око 70 процената кичмењака.

Међутим, људи бујне маште сматрају и да је реч о огромној бази НЛО, па чак и о порталу у мистериозни подземни свет.

Иначе, 2006. је НАСА на Вилксовој земљи уочила гравитациону аномалију која би требало да је показатељ присуства огромног објекта који стоји у кратеру пречника 480 километара.

Научник који је први уочио аномалију верује да је реч о месту удара великог астероида.

“Овај удар био је већи од оног који је истребио диносаурусе и вероватно је изазвао огромну штету”, каже Ралф фон Фресе, професор геологије Универзитета у Охају.

Извор: НYПОСТ.ЦОМ
Фото: Тхинкстоцк

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

30.12.2016 22:49

Када слусам поједине науцнике како они прицају прице за малу дјецу и баивне будале нагадјајуци ста би негдје могло несто бити кад би било све висе поцињем да вјерујем у Бога и Његово Откровење записано у Светом Писму или Библији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видео на НY Пост

31.12.2016 00:00

Они казу да су Американци то истразивали 40~тих и да их је несто напало. Мале летјелице. Засигурно ми нисмо сами у Космосу. Питање је какви су други и ста оцекивати од њих. Земљи треба Еатх Теам да би се престали оптузивати и да виде ста је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре видео

31.12.2016 10:25

Па гледају на нас укупно на земљи онако како сви остали на овој планети гледају на Додика.