Интер продаје Брозовића за 50.000.000 евра!

Добар посао миланског клуба у најави...

Фудбал 31.12.2016 | 22:00
Интер продаје Брозовића за 50.000.000 евра!
Интер је коначно пронашао правог Марцела Брозовића, али би лако могао да остане без њега у јануару. После неколико очајних партија хрватски везиста је пронашао добру форму код новог тренера Стефана Пиолија, па је и нови уговор до 2021. године постао реалност, потписан је недавно.

Али, све се променило у кратком року и за то су криви Кинези. Наиме, италијанскиКалчомеркато пише о великој понуди за Хрвата која је већ стигла на „Меацу“ са Далеког истока.

Није тајна да су Нероазури у проблемима, пре свега због кршења финансијског фер-плеја, а појавила се прича о сјајној понуди једног неименованог кинеског клуба од чак 50.000.000 евра. С обзиром на то да га је Интер купио од загребачког Динама за само 7.500.000, јасно је да милански тим не би смео да испусти прилику и добро заради на бахатости Кинеза.

Нема шта, продаја Брозовића била би прави потез за Интер јер би на њему завршили у дебелом плусу од готово 45.000.000, а тиме би могли лако да испеглају књиге пред контролу финансијских органа УЕФА који морају да прочешљају документацију Нероазура.

Иако унутар клуба има људи који не би желели да пусте Брозовића у Кину, чини се да Интер не сме да пропусти ову шансу јер се оваква понуда не добија сваки дан. Доста ће, истина, зависити и од жеље Хрвата, мада ако му понуде добру плату ето и Марцела у кинеској Суперлиги уз Оскара и Тевеза. 

Подсетимо, пре неколико дана појавила се информација да је још један хрватски репрезентативац Никола Калинић близу трансфера у кинеску Суперлигу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар