Inter prodaje Brozovića za 50.000.000 evra!

Dobar posao milanskog kluba u najavi...

Fudbal 31.12.2016 | 22:00
Inter prodaje Brozovića za 50.000.000 evra!
Inter je konačno pronašao pravog Marcela Brozovića, ali bi lako mogao da ostane bez njega u januaru. Posle nekoliko očajnih partija hrvatski vezista je pronašao dobru formu kod novog trenera Stefana Piolija, pa je i novi ugovor do 2021. godine postao realnost, potpisan je nedavno.

Ali, sve se promenilo u kratkom roku i za to su krivi Kinezi. Naime, italijanskiKalčomerkato piše o velikoj ponudi za Hrvata koja je već stigla na „Meacu“ sa Dalekog istoka.

Nije tajna da su Neroazuri u problemima, pre svega zbog kršenja finansijskog fer-pleja, a pojavila se priča o sjajnoj ponudi jednog neimenovanog kineskog kluba od čak 50.000.000 evra. S obzirom na to da ga je Inter kupio od zagrebačkog Dinama za samo 7.500.000, jasno je da milanski tim ne bi smeo da ispusti priliku i dobro zaradi na bahatosti Kineza.

Nema šta, prodaja Brozovića bila bi pravi potez za Inter jer bi na njemu završili u debelom plusu od gotovo 45.000.000, a time bi mogli lako da ispeglaju knjige pred kontrolu finansijskih organa UEFA koji moraju da pročešljaju dokumentaciju Neroazura.

Iako unutar kluba ima ljudi koji ne bi želeli da puste Brozovića u Kinu, čini se da Inter ne sme da propusti ovu šansu jer se ovakva ponuda ne dobija svaki dan. Dosta će, istina, zavisiti i od želje Hrvata, mada ako mu ponude dobru platu eto i Marcela u kineskoj Superligi uz Oskara i Teveza. 

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je još jedan hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić blizu transfera u kinesku Superligu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar