Насри под истрагом антидопинг агенције Шпаније!

Шпанска Севиља саопштила је да национална антидопинг агенција истражује лекарске извештаје Самира Насрија које је недавно имао интравенозно лечење на клиници.

Фудбал 01.01.2017 | 12:30
Насри под истрагом антидопинг агенције Шпаније!
Клиника "Дрип докторс" (Дрип Доцторс) из Лос Анђелеса је у уторак на друштвеним мрежама објавила фотографију на којој је Насри, а у опису су навели да су му "помогли да остане хидриран и у врхунском здравсвеном стању током напорне сезоне".

Терапија ће наводно Насрију ојачати имуни систем и садржи "велике дозе витамина Ц и Б, аминокиселину лизин и цинк у комбинацији са специјалним хранљивим састојцима".

Потпарол Севиље Хесус Гомес рекао је данас за Асошиејтед прес да је шпанска антидопинг агенција контактирала клуб и тражила детаљне информације.

С друге стране, потпарол шпанске антидопинг агенције рекао је да изтражитељи проверавају да ли је Насри путем терапије унео неку недозвољену суспстанцу.

Овај 29-годишњи фудбалер средине терена, који је у Севиљи на позајмици из Манчестер Ситија, појавио се у тренинг центру шпанског клуба на почетку припрема пред наставак сезоне у Примери.

Севиља је тренутно трећа у Примери са 33 бода, четири мање од првопласираног Реала, али и утакмицом више. Шпански клуб такође је изборио пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар