Nasri pod istragom antidoping agencije Španije!

Španska Sevilja saopštila je da nacionalna antidoping agencija istražuje lekarske izveštaje Samira Nasrija koje je nedavno imao intravenozno lečenje na klinici.

Fudbal 01.01.2017 | 12:30
Nasri pod istragom antidoping agencije Španije!
Klinika "Drip doktors" (Drip Doctors) iz Los Anđelesa je u utorak na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je Nasri, a u opisu su naveli da su mu "pomogli da ostane hidriran i u vrhunskom zdravsvenom stanju tokom naporne sezone".

Terapija će navodno Nasriju ojačati imuni sistem i sadrži "velike doze vitamina C i B, aminokiselinu lizin i cink u kombinaciji sa specijalnim hranljivim sastojcima".

Potparol Sevilje Hesus Gomes rekao je danas za Asošiejted pres da je španska antidoping agencija kontaktirala klub i tražila detaljne informacije.

S druge strane, potparol španske antidoping agencije rekao je da iztražitelji proveravaju da li je Nasri putem terapije uneo neku nedozvoljenu suspstancu.

Ovaj 29-godišnji fudbaler sredine terena, koji je u Sevilji na pozajmici iz Mančester Sitija, pojavio se u trening centru španskog kluba na početku priprema pred nastavak sezone u Primeri.

Sevilja je trenutno treća u Primeri sa 33 boda, četiri manje od prvoplasiranog Reala, ali i utakmicom više. Španski klub takođe je izborio plasman u osminu finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar