Питање за Сасуоло, да ли ће Настасић поново у Премијер лигу?!

Лестер Сити заинтересован за српског интернационалца из Шалкеа...

Фудбал 01.01.2017 | 14:00
Питање за Сасуоло, да ли ће Настасић поново у Премијер лигу?!
Франческо Ачерби је први пик да закрипи рупе, али Сасуоло за сада одбија сарадњу. А Лестер је у цајтноту. Већ неко време грозничаво тражи појачање на позицији штопера, а у тој потрази налетела је на једно име нама посебно занимљиво: Матија Настасић!

Италијански новинар Ђанлука Ди Марцио, познат по добрим контактима са менаџерима, посебно онима који послују у Италији, а подсетимо да о Настасићевој каријери брине ЛИАН Спортс, компанија Фалија Рамаданија,  тврди да би управо српски интернационалац могао да закрпи рупу у Лестеровој последњој линији. Са једним предусловом додуше.

Лестеров први пик је штопер Сасуола Франческо Ачерби, али Нероверди за сада одбијају и да седну за сто упорно понављајћи да он није на продају. Поједини извори ипак тврде да Сасуоло само жели да обештећење од 10.000.000 евра повећа на чак 15.000.000.

Не буде ли Лестер изашао у сусрет, ето Настасића у целој причи. А да ли поново и у Премијер лиги? Питаће се Шалке. Ни Матија неће бити јефтин. Немци су га из Енглеске довели за 9.500.000 евра. Сигурно је да ће хтети да заради тако да ни овде 10.000.000 неће бити довољно.

Подсетимо, актуелни шампион Премијер лиге је после 18 кола у новој сезони само три бода изнад зоне испадања. На тих 18 утакмица примио је 31 гол. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар