Pitanje za Sasuolo, da li će Nastasić ponovo u Premijer ligu?!

Lester Siti zainteresovan za srpskog internacionalca iz Šalkea...

Fudbal 01.01.2017 | 14:00
Pitanje za Sasuolo, da li će Nastasić ponovo u Premijer ligu?!
Frančesko Ačerbi je prvi pik da zakripi rupe, ali Sasuolo za sada odbija saradnju. A Lester je u cajtnotu. Već neko vreme grozničavo traži pojačanje na poziciji štopera, a u toj potrazi naletela je na jedno ime nama posebno zanimljivo: Matija Nastasić!

Italijanski novinar Đanluka Di Marcio, poznat po dobrim kontaktima sa menadžerima, posebno onima koji posluju u Italiji, a podsetimo da o Nastasićevoj karijeri brine LIAN Sports, kompanija Falija Ramadanija,  tvrdi da bi upravo srpski internacionalac mogao da zakrpi rupu u Lesterovoj poslednjoj liniji. Sa jednim preduslovom doduše.

Lesterov prvi pik je štoper Sasuola Frančesko Ačerbi, ali Neroverdi za sada odbijaju i da sednu za sto uporno ponavljajći da on nije na prodaju. Pojedini izvori ipak tvrde da Sasuolo samo želi da obeštećenje od 10.000.000 evra poveća na čak 15.000.000.

Ne bude li Lester izašao u susret, eto Nastasića u celoj priči. A da li ponovo i u Premijer ligi? Pitaće se Šalke. Ni Matija neće biti jeftin. Nemci su ga iz Engleske doveli za 9.500.000 evra. Sigurno je da će hteti da zaradi tako da ni ovde 10.000.000 neće biti dovoljno.

Podsetimo, aktuelni šampion Premijer lige je posle 18 kola u novoj sezoni samo tri boda iznad zone ispadanja. Na tih 18 utakmica primio je 31 gol. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar