Богдановићева: Невјероватна година, а сада јуриш на СП!

Теквондисткиња Тијана Богдановић оценила је да јој је 2016. година била невероватна и додала да јој је главни циљ за наредну годину Светско првенство.

Остали спортови 31.12.2016 | 11:15
Богдановићева: Невјероватна година, а сада јуриш на СП!
Богдановићева је проглашена за најуспешнију спортисткињу за 2016. годину у избору Олимпијског комитета Србије.

Богдановићева, која је прошле године проглашења за најбољег младог спортисту, на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру освојила је сребрну медаљу.

"Било је другачије када сам била најбољи млади спортиста. Јесте да сам и даље најмладја, али сада сам и ја мало искуснија. Невероватно је други пут бити на овој бини... Када знам да је прошле године овде била Ивана Шпановић, да је 2012. године била Милица Мандић заиста се осећам невероватно", рекла је Богдановићева новинарима у Скупштини Србије.

Она је навела да највише воли крај године када се сумирају резултати и праве планови за наредну годину.

"Мени је ова година била невероватна и мислим да сам урадила најбоље што сам могла. За 2017. годину главни циљ нам је Светско првенство и на то смо концентрисани и за то се спремамо", рекла је она.

На питање новинара ко је по њеном мишљењу од осталих спортиста Србије обележио 2016. годину, Богдановићева је рекла да је то ватерполо репрезентација Србије.

"Освојили су све. То изгледа невероватно. Не могу да поверујем да је Србија освојила све и јако ми је драго што сам међу њима", рекла је Богдановићева.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар