Bogdanovićeva: Nevjerovatna godina, a sada juriš na SP!

Tekvondistkinja Tijana Bogdanović ocenila je da joj je 2016. godina bila neverovatna i dodala da joj je glavni cilj za narednu godinu Svetsko prvenstvo.

Ostali sportovi 31.12.2016 | 11:15
Bogdanovićeva: Nevjerovatna godina, a sada juriš na SP!
Bogdanovićeva je proglašena za najuspešniju sportistkinju za 2016. godinu u izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Bogdanovićeva, koja je prošle godine proglašenja za najboljeg mladog sportistu, na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila je srebrnu medalju.

"Bilo je drugačije kada sam bila najbolji mladi sportista. Jeste da sam i dalje najmladja, ali sada sam i ja malo iskusnija. Neverovatno je drugi put biti na ovoj bini... Kada znam da je prošle godine ovde bila Ivana Španović, da je 2012. godine bila Milica Mandić zaista se osećam neverovatno", rekla je Bogdanovićeva novinarima u Skupštini Srbije.

Ona je navela da najviše voli kraj godine kada se sumiraju rezultati i prave planovi za narednu godinu.

"Meni je ova godina bila neverovatna i mislim da sam uradila najbolje što sam mogla. Za 2017. godinu glavni cilj nam je Svetsko prvenstvo i na to smo koncentrisani i za to se spremamo", rekla je ona.

Na pitanje novinara ko je po njenom mišljenju od ostalih sportista Srbije obeležio 2016. godinu, Bogdanovićeva je rekla da je to vaterpolo reprezentacija Srbije.

"Osvojili su sve. To izgleda neverovatno. Ne mogu da poverujem da je Srbija osvojila sve i jako mi je drago što sam među njima", rekla je Bogdanovićeva.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar