Ево како су откривени полицајци који су узели мито

После хапшења 30 саобраћајних полицајаца у Чачку, од 14 ухапшених, које је досад саслушао тужилац, осморици је одређен притвор, а шесторица су пуштена да се бране са слободе. Ипак, начину на који су откривени се ни они сигурно нису надали...

Србија 30.12.2016 | 09:25
Ево како су откривени полицајци који су узели мито
Саобраћајци су пали тако што су одређени период били праћени. У близини полицијског возила налазило се и возило Унутрашње контроле с прислушним уређајима и камерама. На снимцима се види како узимају новац, а многе возаче ухваћене у прекршају полицајци су пуштали и без давања новца - каже наш извор.

Један део осумњичених се терети за примања мита, а други за злоупотребу службеног положаја.

Овако масовно хапшење Србија није видела! Чачани су у једном дану остали без чак 30 саобраћајних полицајаца који су приведени због мита, па су грађани почели са се шале на свој рачун.

"Живе душе из саобраћајне полиције данас на улицама нема! У Чачку сада саобраћај регулишу једино лежећи полицајци, јер ових редовних на улицама нема. Људи моји, па ухапшено је буквално пола полицијске станице" причају Чачани и додају:

"Од свега овога ипак је најчудније то што Чачак плаћа нечији цех. Сви знамо да кад полицајац заустави некога због ситног прекршаја, прљавих таблица или појаса, на молбе и кукњаву полицајци такве пусте, јер су свесни да је казна половина њихове плате."

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Грађана

30.12.2016 09:40

Па ста ако је пола плате...нека се држи правила и остаћему читава плата...!!! Само хапси те...бравооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук Карадзиц

30.12.2016 10:42

Науци се писати !

Name

Превенција

30.12.2016 10:05

И код нас командир ујутро казе колико полицајац мора казни донијети па они казњавају и за не постојеце прекрсаје.Превенције висе нема, само дај огули козу градјанима са ледја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

30.12.2016 10:13

Вуциц казе да нема пара да повеца плате полицији.раде за 300еура,исто као и они које зауставе ако казне прекрсиоца рецимо за прљаве таблице дјеца му неце имати јести тај мјесец.и постигне се договор.нема дрзаве ако не мозе адекватно платити љекара просветара доктора.зато нам је тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алек

30.12.2016 15:02

Јадан народ

Name

Ха ха ха

30.12.2016 15:29

Ово би требала бити борба против корупције и организованог криминала у Србији? Ако це ово помоци Србији, нека Вуцица опет изаберу.

ОДГОВОРИТЕ