Evo kako su otkriveni policajci koji su uzeli mito

Posle hapšenja 30 saobraćajnih policajaca u Čačku, od 14 uhapšenih, koje je dosad saslušao tužilac, osmorici je određen pritvor, a šestorica su puštena da se brane sa slobode. Ipak, načinu na koji su otkriveni se ni oni sigurno nisu nadali...

Srbija 30.12.2016 | 09:25
Evo kako su otkriveni policajci koji su uzeli mito
Saobraćajci su pali tako što su određeni period bili praćeni. U blizini policijskog vozila nalazilo se i vozilo Unutrašnje kontrole s prislušnim uređajima i kamerama. Na snimcima se vidi kako uzimaju novac, a mnoge vozače uhvaćene u prekršaju policajci su puštali i bez davanja novca - kaže naš izvor.

Jedan deo osumnjičenih se tereti za primanja mita, a drugi za zloupotrebu službenog položaja.

Ovako masovno hapšenje Srbija nije videla! Čačani su u jednom danu ostali bez čak 30 saobraćajnih policajaca koji su privedeni zbog mita, pa su građani počeli sa se šale na svoj račun.

"Žive duše iz saobraćajne policije danas na ulicama nema! U Čačku sada saobraćaj regulišu jedino ležeći policajci, jer ovih redovnih na ulicama nema. Ljudi moji, pa uhapšeno je bukvalno pola policijske stanice" pričaju Čačani i dodaju:

"Od svega ovoga ipak je najčudnije to što Čačak plaća nečiji ceh. Svi znamo da kad policajac zaustavi nekoga zbog sitnog prekršaja, prljavih tablica ili pojasa, na molbe i kuknjavu policajci takve puste, jer su svesni da je kazna polovina njihove plate."

Izvor: Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Građana

30.12.2016 09:40

Pa sta ako je pola plate...neka se drži pravila i ostaćemu čitava plata...!!! Samo hapsi te...bravooo

ODGOVORITE
Name

Vuk Karadzic

30.12.2016 10:42

Nauci se pisati !

Name

Prevencija

30.12.2016 10:05

I kod nas komandir ujutro kaze koliko policajac mora kazni donijeti pa oni kaznjavaju i za ne postojece prekrsaje.Prevencije vise nema, samo daj oguli kozu gradjanima sa ledja.

ODGOVORITE
Name

boki

30.12.2016 10:13

Vucic kaze da nema para da poveca plate policiji.rade za 300eura,isto kao i oni koje zaustave ako kazne prekrsioca recimo za prljave tablice djeca mu nece imati jesti taj mjesec.i postigne se dogovor.nema drzave ako ne moze adekvatno platiti ljekara prosvetara doktora.zato nam je tako.

ODGOVORITE
Name

Alek

30.12.2016 15:02

Jadan narod

Name

Ha ha ha

30.12.2016 15:29

Ovo bi trebala biti borba protiv korupcije i organizovanog kriminala u Srbiji? Ako ce ovo pomoci Srbiji, neka Vucica opet izaberu.

ODGOVORITE