У Теслићу протест привредника

Власници неколико дрвопрерађивачких предузећа из Теслића данас су у пратњи неколико стотина радника организовали протестну шетњу до зграде Скупштине општине Теслић.

Република Српска 29.12.2016 | 22:58
У Теслићу протест привредника
Организатори протестне шетње кажу да им је била намјера да јавности скрену пажњу на наводно незаконито дјеловање Одјељења за инспекцијске послове са Комуналном полицијом општине Теслић.

Они такође сматрају и да општинска инспекција излази ван граница својих овлашћења, те да само републичка инспекција има право да улази у подручја на којима се експлоатише шума.

Начелник Одјељења за инспекцијске послове са Комуналном полицијом општине Теслић Горан Јовић каже да је њихов циљ у овом случају обезбиједити законит транспорт дрвета на подручју општине као и спречавање шумских крађа.

Незадовољни власници предузећа поручили су и да ће затражити од Инспектората Републике Српске да изврши и стручни надзор над радом Одјељења за инспекцијске послове општине Теслић.



(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Срам их било

30.12.2016 00:07

Ометају крминалце који краду суму. Додусе ови јесу остецени ако се пореде са оним криминалцима који краду суму у оним опстинама гдје је владајуца секта на власти. Зато ови бандити и тразе да републицки органи реагују те и њима дозволе све оно сто ради конкуренција.

ОДГОВОРИТЕ