U Tesliću protest privrednika

Vlasnici nekoliko drvoprerađivačkih preduzeća iz Teslića danas su u pratnji nekoliko stotina radnika organizovali protestnu šetnju do zgrade Skupštine opštine Teslić.

Republika Srpska 29.12.2016 | 22:58
U Tesliću protest privrednika
Organizatori protestne šetnje kažu da im je bila namjera da javnosti skrenu pažnju na navodno nezakonito djelovanje Odjeljenja za inspekcijske poslove sa Komunalnom policijom opštine Teslić.

Oni takođe smatraju i da opštinska inspekcija izlazi van granica svojih ovlašćenja, te da samo republička inspekcija ima pravo da ulazi u područja na kojima se eksploatiše šuma.

Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove sa Komunalnom policijom opštine Teslić Goran Jović kaže da je njihov cilj u ovom slučaju obezbijediti zakonit transport drveta na području opštine kao i sprečavanje šumskih krađa.

Nezadovoljni vlasnici preduzeća poručili su i da će zatražiti od Inspektorata Republike Srpske da izvrši i stručni nadzor nad radom Odjeljenja za inspekcijske poslove opštine Teslić.



(BN televizija)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sram ih bilo

30.12.2016 00:07

Ometaju krminalce koji kradu sumu. Doduse ovi jesu osteceni ako se porede sa onim kriminalcima koji kradu sumu u onim opstinama gdje je vladajuca sekta na vlasti. Zato ovi banditi i traze da republicki organi reaguju te i njima dozvole sve ono sto radi konkurencija.

ODGOVORITE