Чичариту је цијена утростручена, али...

...али време је да и Конте нешто пазари, па и преко Бајернове грбаче! Помињу се и Артуро Видал, па и Стефан де Фрај...

Фудбал 01.01.2017 | 13:00
Чичариту је цијена утростручена, али...
Летос је на појачања утрошено чак 132.800.000 евра, али није тајна да је Антонио Конте инсистирао само на Маркосу Алонсу, док су Миши Батшуаји, Н’Голо Канте и Давид Луиз били клупски пикови. И нема везе што су бар Канте и Луиз  сасвим оправдали очекивања, дошло је време да и Конте изабере своје. Сјајним резултатима у досадашњем току сезоне убедио је управу Челсија да заслужује све поверење. Сад је време да то и наплати, а интернет су преплавиле гласине о потенцијалним метама. И све имају везе са Немачком.

Она која бар делује највероватније долази из пословично добро упућеног Билда, који пише да су Плавци опасно загризли за нападача Бајера из Леверкузена Хавијера Чичарита Ернандеза, који је васкрсао у Бундеслиги, па му је цена утростручена. Идол Мексика је, подсетимо, у Леверкузен стигао за скромних 12.000.000 евра пошто на њега нису рачунали у Манчестер јунајтеду, али Бајер сада тражи негде око 34.000.000! И какоЧичарито игра - то је то. Бар за премијерлигаше који дају и веће новце и за горе фудбалере. АХавијер Ернандез је на Бај Арени показао да није заборавио како се дају голови.

Притом, идеалан је за улогу џокера са клупе, питање је само да ли је спреман да се за сигурно већу плату од оне које тренутно има одрекне минута и пристане да буде резерва за неукротивог Дијега Косту.

Италијански медији спекулишу са још два имена. Наводно, 45.000.000 је спремно за Бајерновог Артура Видала пошто Раџа Најнголан неће нигде из Роме. Бајерн би могао да се наљути на Плавце и због другог имена у оптицају, пошто се Челси према информацијама римског Ил Темпа, уз ограду да он уме да омане са оваквим вестима, укључио у трку за штопера Лација Стефана де Фраја, који је одавно у тефтеру скаута гиганта из Минхена. Наводно, Римљани се надају понуди од 35.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар