Čičaritu je cijena utrostručena, ali...

...ali vreme je da i Konte nešto pazari, pa i preko Bajernove grbače! Pominju se i Arturo Vidal, pa i Stefan de Fraj...

Fudbal 01.01.2017 | 13:00
Čičaritu je cijena utrostručena, ali...
Letos je na pojačanja utrošeno čak 132.800.000 evra, ali nije tajna da je Antonio Konte insistirao samo na Markosu Alonsu, dok su Miši Batšuaji, N’Golo Kante i David Luiz bili klupski pikovi. I nema veze što su bar Kante i Luiz  sasvim opravdali očekivanja, došlo je vreme da i Konte izabere svoje. Sjajnim rezultatima u dosadašnjem toku sezone ubedio je upravu Čelsija da zaslužuje sve poverenje. Sad je vreme da to i naplati, a internet su preplavile glasine o potencijalnim metama. I sve imaju veze sa Nemačkom.

Ona koja bar deluje najverovatnije dolazi iz poslovično dobro upućenog Bilda, koji piše da su Plavci opasno zagrizli za napadača Bajera iz Leverkuzena Havijera Čičarita Ernandeza, koji je vaskrsao u Bundesligi, pa mu je cena utrostručena. Idol Meksika je, podsetimo, u Leverkuzen stigao za skromnih 12.000.000 evra pošto na njega nisu računali u Mančester junajtedu, ali Bajer sada traži negde oko 34.000.000! I kakoČičarito igra - to je to. Bar za premijerligaše koji daju i veće novce i za gore fudbalere. AHavijer Ernandez je na Baj Areni pokazao da nije zaboravio kako se daju golovi.

Pritom, idealan je za ulogu džokera sa klupe, pitanje je samo da li je spreman da se za sigurno veću platu od one koje trenutno ima odrekne minuta i pristane da bude rezerva za neukrotivog Dijega Kostu.

Italijanski mediji spekulišu sa još dva imena. Navodno, 45.000.000 je spremno za Bajernovog Artura Vidala pošto Radža Najngolan neće nigde iz Rome. Bajern bi mogao da se naljuti na Plavce i zbog drugog imena u opticaju, pošto se Čelsi prema informacijama rimskog Il Tempa, uz ogradu da on ume da omane sa ovakvim vestima, uključio u trku za štopera Lacija Stefana de Fraja, koji je odavno u tefteru skauta giganta iz Minhena. Navodno, Rimljani se nadaju ponudi od 35.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar