ПЛ: Лоше вијести за Клопа пред меч са Ситијем!

Двојица стандардних првотимаца Ливерпула и дефинитивно пропуштају "предновогодишњи дерби" са Манчестер ситијем.

Фудбал 29.12.2016 | 21:10
ПЛ: Лоше вијести за Клопа пред меч са Ситијем!
Надали су се навијачи Ливерпула да ће Јирген Клоп пред дуел са Ситијем имати све првотимце на располагању, али је данас из клуба ипак потврђено да двојица ипак одсуствују.

Жоел Матип (25) и Филипе Кутињо (24) и дефинитивно ће пропустити "предновогодишњи дерби" са Манчестер ситијем (31. децембар, 18.30) саопштио је данас Јирген Клоп који не жели да ризикује са овим играчима како се не би догодило да обнове повреде.

Дефанзивац је пропустио претходне три утакмице, а везиста претходних пет.

"Неће играти. Опоравља се, напредује, разговарао сам баш малопре са њим. Ако је утакмица са Ситијем прерано за њега, онда је и она са Сандерлендом која је само два дана касније. Имамо стрпљења", поручио је Клоп када је упитан да ли ће моћи да рачуна на Бразилца.

Без њега у саставу Ливерпул је имао два кикса (Борнмут и Вест Хем), али се тим опоравио и прилично рутински добио три меча у низу – нарочито у последњем против Стоука (4:1).

Поглед на табелу говори да је Ливерпул благи фаворит (40 бодова, Сити 39), али и традиција која говори да "грађани" од 2003. године нису победили на "Енфилду". У тој легендарној утакмици победу Ситију донео је Николас Анелка.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар