PL: Loše vijesti za Klopa pred meč sa Sitijem!

Dvojica standardnih prvotimaca Liverpula i definitivno propuštaju "prednovogodišnji derbi" sa Mančester sitijem.

Fudbal 29.12.2016 | 21:10
PL: Loše vijesti za Klopa pred meč sa Sitijem!
Nadali su se navijači Liverpula da će Jirgen Klop pred duel sa Sitijem imati sve prvotimce na raspolaganju, ali je danas iz kluba ipak potvrđeno da dvojica ipak odsustvuju.

Žoel Matip (25) i Filipe Kutinjo (24) i definitivno će propustiti "prednovogodišnji derbi" sa Mančester sitijem (31. decembar, 18.30) saopštio je danas Jirgen Klop koji ne želi da rizikuje sa ovim igračima kako se ne bi dogodilo da obnove povrede.

Defanzivac je propustio prethodne tri utakmice, a vezista prethodnih pet.

"Neće igrati. Oporavlja se, napreduje, razgovarao sam baš malopre sa njim. Ako je utakmica sa Sitijem prerano za njega, onda je i ona sa Sanderlendom koja je samo dva dana kasnije. Imamo strpljenja", poručio je Klop kada je upitan da li će moći da računa na Brazilca.

Bez njega u sastavu Liverpul je imao dva kiksa (Bornmut i Vest Hem), ali se tim oporavio i prilično rutinski dobio tri meča u nizu – naročito u poslednjem protiv Stouka (4:1).

Pogled na tabelu govori da je Liverpul blagi favorit (40 bodova, Siti 39), ali i tradicija koja govori da "građani" od 2003. godine nisu pobedili na "Enfildu". U toj legendarnoj utakmici pobedu Sitiju doneo je Nikolas Anelka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar