Никола Ђурђић добио понуду из Серије А!

Ивица Илиев није случајно боравио у Италији прошле седмице...

Фудбал 30.12.2016 | 16:30
Никола Ђурђић добио понуду из Серије А!
Није се наиграо у Партизану, нити надавао голова у складу са очекивањима, али такву биографију има Никола Ђурђић да за њега стижу позиви и после признања да је одиграо најлошијих шест месеци у каријери. Нападач црно-белих има на столу конкретну понуду да се пресели у - Италију.

Кјево из Вероне, за који успешно већ три и по сезоне игра још један Србин (Иван Радовановић), показао је озбиљну намеру да доведе 30-годишњег центарфора и према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта тај посао је на прагу реализације. Пошто му је предочено да га клуба са стадиона Бентегоди жели на шестомесечну позајмицу са правом откупа уговора (до лета 2018), Ђурђић је на ту опцију пристао, прецизирани су и финансијски услови сарадње, међутим, да би до селидбе у Серију А и дошло потребно је да зелено светло упали управа Парног ваљка.

Сад се ту ломе копља, први план челника клуба из Хумске 1 је да већ ове зиме продајуНиколу Ђурђића и на тај начин растерете буџет, пошто је јавна тајна да је у питању други најплаћенији играч тима (иза Бразилца Леонарда). Опет, како тренутно нема повољнијих опција од ове коју нуди  Кјево делује реално да до краја ове или у првој седмици 2017. падне договор о позајмици.

Најзаслужнији човек за контакт између Кјева и Николе Ђурђића је менаџер Ивица Павловић, који је недавно преузео бригу о искусном нападачу. Реч је о човеку који је у претходна два прелазна рока у Партизанову касу унео скоро 2.000.000 евра, захваљујући продајамаНиколе Нинковића (Ђенова) и Саше Лукића (Торино), а његови добри односи са италијанским клубовима довели су и то интересовања популарних Летећих магараца за још једног фудбалера црно-белих.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар