Nikola Đurđić dobio ponudu iz Serije A!

Ivica Iliev nije slučajno boravio u Italiji prošle sedmice...

Fudbal 30.12.2016 | 16:30
Nikola Đurđić dobio ponudu iz Serije A!
Nije se naigrao u Partizanu, niti nadavao golova u skladu sa očekivanjima, ali takvu biografiju ima Nikola Đurđić da za njega stižu pozivi i posle priznanja da je odigrao najlošijih šest meseci u karijeri. Napadač crno-belih ima na stolu konkretnu ponudu da se preseli u - Italiju.

Kjevo iz Verone, za koji uspešno već tri i po sezone igra još jedan Srbin (Ivan Radovanović), pokazao je ozbiljnu nameru da dovede 30-godišnjeg centarfora i prema saznanjima MOZZART Sporta taj posao je na pragu realizacije. Pošto mu je predočeno da ga kluba sa stadiona Bentegodi želi na šestomesečnu pozajmicu sa pravom otkupa ugovora (do leta 2018), Đurđić je na tu opciju pristao, precizirani su i finansijski uslovi saradnje, međutim, da bi do selidbe u Seriju A i došlo potrebno je da zeleno svetlo upali uprava Parnog valjka.

Sad se tu lome koplja, prvi plan čelnika kluba iz Humske 1 je da već ove zime prodajuNikolu Đurđića i na taj način rasterete budžet, pošto je javna tajna da je u pitanju drugi najplaćeniji igrač tima (iza Brazilca Leonarda). Opet, kako trenutno nema povoljnijih opcija od ove koju nudi  Kjevo deluje realno da do kraja ove ili u prvoj sedmici 2017. padne dogovor o pozajmici.

Najzaslužniji čovek za kontakt između Kjeva i Nikole Đurđića je menadžer Ivica Pavlović, koji je nedavno preuzeo brigu o iskusnom napadaču. Reč je o čoveku koji je u prethodna dva prelazna roka u Partizanovu kasu uneo skoro 2.000.000 evra, zahvaljujući prodajamaNikole Ninkovića (Đenova) i Saše Lukića (Torino), a njegovi dobri odnosi sa italijanskim klubovima doveli su i to interesovanja popularnih Letećih magaraca za još jednog fudbalera crno-belih.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar