Какве груди мушкарци воле?

Када не покушавају да пронађу лијек за рак или спасавају свијет од глобалног отопљења, научници напорно раде на одговарању на нека од најважнијих питања које муче човјечанство.

Свијет 29.12.2016 | 17:30
Какве груди мушкарци воле?
Зато сада, захваљујући науци, напокон имамо одговор на питање које је постављено на самом почетку човјечанства: Какве груди мушкарци највише воле?

Резултати ће вас можда изненадити. Ако је вјеровати истраживачима, није све у величини.

Они су открили да мушкарци највише воле напућене груди лијепог облика у поређењу са оним великим које помало висе усљед ефеката гравитације.

Истраживаче са Чаркс универзитета у Прагу такође је занимало то да ли се женска фигура временом мијењала да би поспјешила успјешно парење.“Мушкарци више воле груди чији изглед указује на висок потенцијал и плодност“, тврде они.

Међутим, велике груди су дуго времена поистовећиване са плодношћу и сексуалношћу, међутим, тестови су показали да мушкарце више привлаче груди средње величине.

Научници вјерују да је то због тога што велике груди временом мијењају свој изглед и чврстоћу, док оне средње величине знатно дуже остају истог облика и чврстоће.

(Телеграф.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

лоло

29.12.2016 18:06

Ја тројку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бубо

29.12.2016 22:01

Све осим даске волим

Name

Ја само

29.12.2016 22:03

Зенске па какве да су.