Тенисер изгубио меч, сад му траже да плати главом?!

Уложе новац, изгубе, а онда траже главу - туђу, дабоме. Која мора да плати "грех" руку. Страшно!

Тенис 01.01.2017 | 12:45
Тенисер изгубио меч, сад му траже да плати главом?!
На удару кладионичарске мафије налази се Семјуел Грот, 180. тенисер света. Кладили су се на њега, а он изгубио. И сад хоће да му униште живот. Пакао су му већ направили.

- Шокиран сам. Добијао сам претње смрћу. Толико пута су ме извређали, то не можете да замислите. Такве ситуације прелазе границу - пожалио се Грот за "Викенд Аустралијен".

Аустралијанац је обавестио и Асоцијацију тениских професионалаца (АТП) и комплетну јавност путем Фејсбука (потом угасио профил) о ужасу који преживљава у 2016.

- Лично, могао сам и да се носим с тим, колико год било неприхватљиво. Међутим, кад су почели да прете мојој девојци, да ће да је злостављају, убију, па претње породици, то је био знак да су отишли предалеко - објаснио је Грот зашто је обавестио и надлежне органе.

Позиција на АТП листи сама "каже" да Грот није врхунски тенисер, па су порази изгледнији од победа.

- Изгубио сам много неизвесних мечева ове године и сигурно да ми тешко падају. Кладионичари могу да изгубе 50 долара на мом мечу, али не разумеју оно што ми тенисери пролазимо. Ми се бавимо спортом, ово су наши животи - поручује 29-годишњи Аустралијанац.

Сем Грот је у свету тениса најпознатији по разорном сервису. На челенџеру у Бусану 2012. је послао лоптицу брзином 263 километара на час. Од ове године га памте и као жртву кладионичарске мафије. Ужас!

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар