Teniser izgubio meč, sad mu traže da plati glavom?!

Ulože novac, izgube, a onda traže glavu - tuđu, dabome. Koja mora da plati "greh" ruku. Strašno!

Tenis 01.01.2017 | 12:45
Teniser izgubio meč, sad mu traže da plati glavom?!
Na udaru kladioničarske mafije nalazi se Semjuel Grot, 180. teniser sveta. Kladili su se na njega, a on izgubio. I sad hoće da mu unište život. Pakao su mu već napravili.

- Šokiran sam. Dobijao sam pretnje smrću. Toliko puta su me izvređali, to ne možete da zamislite. Takve situacije prelaze granicu - požalio se Grot za "Vikend Australijen".

Australijanac je obavestio i Asocijaciju teniskih profesionalaca (ATP) i kompletnu javnost putem Fejsbuka (potom ugasio profil) o užasu koji preživljava u 2016.

- Lično, mogao sam i da se nosim s tim, koliko god bilo neprihvatljivo. Međutim, kad su počeli da prete mojoj devojci, da će da je zlostavljaju, ubiju, pa pretnje porodici, to je bio znak da su otišli predaleko - objasnio je Grot zašto je obavestio i nadležne organe.

Pozicija na ATP listi sama "kaže" da Grot nije vrhunski teniser, pa su porazi izgledniji od pobeda.

- Izgubio sam mnogo neizvesnih mečeva ove godine i sigurno da mi teško padaju. Kladioničari mogu da izgube 50 dolara na mom meču, ali ne razumeju ono što mi teniseri prolazimo. Mi se bavimo sportom, ovo su naši životi - poručuje 29-godišnji Australijanac.

Sem Grot je u svetu tenisa najpoznatiji po razornom servisu. Na čelendžeru u Busanu 2012. je poslao lopticu brzinom 263 kilometara na čas. Od ove godine ga pamte i kao žrtvu kladioničarske mafije. Užas!

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar