Бошко Јанковић: Није реално да се вратим у Звезду!

"Имам доста понуда и оне су финансијски много јаче него што би била она из Љутице Богдана", поручио бивши играч црвено-белих који је од летос без ангажмана.

Фудбал 30.12.2016 | 09:00
Бошко Јанковић: Није реално да се вратим у Звезду!
Већ дуго се шушка о повратку Бошка Јанковића у Црвену звезду. Приче су кренуле још летос када му је истекао уговор са Вероном.

Уочи почетка зимског прелазног рока Јанковић је јасно поручио да се неће вратити међу црвено-беле.

"Нисам причао ни са ким из клуба о потенцијалном повратку. Уосталом, то се неће десити у наредне две године, колико желим да играм у некој јачој лиги. Није реално да се сад вратим у Звезду", јасно је за "Ало" изјавио Бошко Јанковић.

Искусни фудбалер је поручио да му је приоритет иностранство.

"Не бих имао ништа против да се поново опробам у Примери или Серији А. Имам доста понуда и оне су финансијски много јаче него што би била она из Љутице Богдана. У Звезду не бих ни дошао да играм због пара, већ из љубави", навео је Јанковић који ће у марту напунити 33 године.

Иако од повратка у Звезду нема ништа, Бошко Јанковић будно прати све шта се дешава у његовом бившем клубу.

"Пратим црвено-беле, све су то добри играчи, што су доказали и освајањем титуле јесењег првака. Ипак, мана је што је Суперлига слаба, па се догађа да се такмичење у Европи завршава веома рано".

Он је истакао да још осећа жал што у Звезди није успео да направи велики успех на европској сцени.

"Жао ми је само што моја генерација није имала среће у Европи, јер смо у квалификацијама за Лигу шампиона испадали од каснијег шампиона Милана и полуфиналисте елитног такмичења ПСВ Ајндховена. Друга би се песма певала да смо за противника имали неки Лудогорец", поручио је бивши фудбалер Звезде.

Бошко Јанковић је црвено-беле напустио 2006. године, а потом је једну сезону наступао за Мајорку, а онда у Италији за Палермо, Ђенову и Верону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар