Boško Janković: Nije realno da se vratim u Zvezdu!

"Imam dosta ponuda i one su finansijski mnogo jače nego što bi bila ona iz Ljutice Bogdana", poručio bivši igrač crveno-belih koji je od letos bez angažmana.

Fudbal 30.12.2016 | 09:00
Boško Janković: Nije realno da se vratim u Zvezdu!
Već dugo se šuška o povratku Boška Jankovića u Crvenu zvezdu. Priče su krenule još letos kada mu je istekao ugovor sa Veronom.

Uoči početka zimskog prelaznog roka Janković je jasno poručio da se neće vratiti među crveno-bele.

"Nisam pričao ni sa kim iz kluba o potencijalnom povratku. Uostalom, to se neće desiti u naredne dve godine, koliko želim da igram u nekoj jačoj ligi. Nije realno da se sad vratim u Zvezdu", jasno je za "Alo" izjavio Boško Janković.

Iskusni fudbaler je poručio da mu je prioritet inostranstvo.

"Ne bih imao ništa protiv da se ponovo oprobam u Primeri ili Seriji A. Imam dosta ponuda i one su finansijski mnogo jače nego što bi bila ona iz Ljutice Bogdana. U Zvezdu ne bih ni došao da igram zbog para, već iz ljubavi", naveo je Janković koji će u martu napuniti 33 godine.

Iako od povratka u Zvezdu nema ništa, Boško Janković budno prati sve šta se dešava u njegovom bivšem klubu.

"Pratim crveno-bele, sve su to dobri igrači, što su dokazali i osvajanjem titule jesenjeg prvaka. Ipak, mana je što je Superliga slaba, pa se događa da se takmičenje u Evropi završava veoma rano".

On je istakao da još oseća žal što u Zvezdi nije uspeo da napravi veliki uspeh na evropskoj sceni.

"Žao mi je samo što moja generacija nije imala sreće u Evropi, jer smo u kvalifikacijama za Ligu šampiona ispadali od kasnijeg šampiona Milana i polufinaliste elitnog takmičenja PSV Ajndhovena. Druga bi se pesma pevala da smo za protivnika imali neki Ludogorec", poručio je bivši fudbaler Zvezde.

Boško Janković je crveno-bele napustio 2006. godine, a potom je jednu sezonu nastupao za Majorku, a onda u Italiji za Palermo, Đenovu i Veronu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar