Апач је најплаћенији играч свих времена!

37.500.000 евра годишње, 3.125.000 месечно, 721.000 недељно!!! Све је готово, Карлос Тевез је пробио све рекорде и баријере...

Фудбал 29.12.2016 | 23:50
Апач је најплаћенији играч свих времена!
Фудбал је и званично отишао дођавола! Сви искрени заљубљеници најважнијег планетарног спорта потајно су се надали да луди кинески милијардери неће у потпуности изгубити разум и учинити да се игра осећа тако безвредно. Али, сада више нема назад, јер смо у раним јутарњим сатима добили званично и највећи посао у фудбалској историји! Карлос Тевез је прошао медицинске прегледе у Кини и потписао уговор са Шангај Шенхуом какав никада досад није виђен! Као да нам није било довољно све оно са Оскаром и Шангајем СИПГ пре неколико дана...

Вртоглави износ отићи ће на Тевезов банковни рачун, али осећај као да је фудбал додирнуо својеврсно дно. Тачније, сада најплаћенији фудбалер свих времена зарађиваће 37.500.000 евра годишње, 3.125.000 месечно, 721.000 недељно, 103.000 дневно, 4.291 евро по сату, 72 евра по минуту или 1,19 евра по секунди. 

Дакле, сви фудбалски рекорди су оборени и од сада можемо очекивати само још веће, разорније и пакленије уговоре.

Карлос Тевез ће се у Шангају прикључити Демби Би и Обафемију Мартинсу, као и везисти Фредију Гуарин, док ће екипу са клупе предводити Густаво Појет.

Подсетимо, месецима уназад причало се, спекулисало и нагађало како би могао да изгледа Тевезов уговор у Кини, ако би до трансфера уопште дошло. Ломио се некадашњи центарфор Јувентуса, Манчестер Ситија и Јунајтеда дуго, дуго, али је на крају одлука пала онда када су му лопови упали у кућу у Аргентини и украли вредне драгоцености. И све то док се женио дугогодишњом сапутницом Ванесом Мансиљом.

Тевезов дечачки клуб Бока Јуниорс објавио је кратко саопштење за јавност у коме само стоји:

"Са срећом, Карлитос! Заувек ћеш бити у нашим срцима", чиме је практично само потврђен трансфер. 

И поред тога што је Шангај Шенхуа просула огроман новац пред Карлоса Тевеза, није још завршила са куповином на трансфер пиајци! Сви угледни европски медији јављају да ће кинески гигант сада покушати да направи потпуни земљотрес куповином - Анхела Ди Марије!

Чекамо прве потресе пред оно главно...

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Занимљиво

30.12.2016 08:25

Треба вучићу показати,он се хвали како је страним фирмама увео да морају плаћати минимално 1€ по сату,оне Србијанце опичене што га изабраше.

ОДГОВОРИТЕ