Apač je najplaćeniji igrač svih vremena!

37.500.000 evra godišnje, 3.125.000 mesečno, 721.000 nedeljno!!! Sve je gotovo, Karlos Tevez je probio sve rekorde i barijere...

Fudbal 29.12.2016 | 23:50
Apač je najplaćeniji igrač svih vremena!
Fudbal je i zvanično otišao dođavola! Svi iskreni zaljubljenici najvažnijeg planetarnog sporta potajno su se nadali da ludi kineski milijarderi neće u potpunosti izgubiti razum i učiniti da se igra oseća tako bezvredno. Ali, sada više nema nazad, jer smo u ranim jutarnjim satima dobili zvanično i najveći posao u fudbalskoj istoriji! Karlos Tevez je prošao medicinske preglede u Kini i potpisao ugovor sa Šangaj Šenhuom kakav nikada dosad nije viđen! Kao da nam nije bilo dovoljno sve ono sa Oskarom i Šangajem SIPG pre nekoliko dana...

Vrtoglavi iznos otići će na Tevezov bankovni račun, ali osećaj kao da je fudbal dodirnuo svojevrsno dno. Tačnije, sada najplaćeniji fudbaler svih vremena zarađivaće 37.500.000 evra godišnje, 3.125.000 mesečno, 721.000 nedeljno, 103.000 dnevno, 4.291 evro po satu, 72 evra po minutu ili 1,19 evra po sekundi. 

Dakle, svi fudbalski rekordi su oboreni i od sada možemo očekivati samo još veće, razornije i paklenije ugovore.

Karlos Tevez će se u Šangaju priključiti Dembi Bi i Obafemiju Martinsu, kao i vezisti Frediju Guarin, dok će ekipu sa klupe predvoditi Gustavo Pojet.

Podsetimo, mesecima unazad pričalo se, spekulisalo i nagađalo kako bi mogao da izgleda Tevezov ugovor u Kini, ako bi do transfera uopšte došlo. Lomio se nekadašnji centarfor Juventusa, Mančester Sitija i Junajteda dugo, dugo, ali je na kraju odluka pala onda kada su mu lopovi upali u kuću u Argentini i ukrali vredne dragocenosti. I sve to dok se ženio dugogodišnjom saputnicom Vanesom Mansiljom.

Tevezov dečački klub Boka Juniors objavio je kratko saopštenje za javnost u kome samo stoji:

"Sa srećom, Karlitos! Zauvek ćeš biti u našim srcima", čime je praktično samo potvrđen transfer. 

I pored toga što je Šangaj Šenhua prosula ogroman novac pred Karlosa Teveza, nije još završila sa kupovinom na transfer piajci! Svi ugledni evropski mediji javljaju da će kineski gigant sada pokušati da napravi potpuni zemljotres kupovinom - Anhela Di Marije!

Čekamo prve potrese pred ono glavno...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zanimljivo

30.12.2016 08:25

Treba vučiću pokazati,on se hvali kako je stranim firmama uveo da moraju plaćati minimalno 1€ po satu,one Srbijance opičene što ga izabraše.

ODGOVORITE