Реалов “капиталац“ - Усман Дембеле!

Марка најављује велики трансфер на релацији Допртмунд - Мадрид за наредни прелазни рок.

Фудбал 29.12.2016 | 22:20
Реалов “капиталац“ - Усман Дембеле!
Са свега 19 година Усман Дембеле већ је успео да задиви фудбалски свет и то за само пола године колико наступа у Дортмунду. Милионери су направили сјајан посао када су га летос купили од Рена, јер сада талентованог крилног фудбалера прате сви највећи европски клубови.

Дембеле је ове сезоне забележио 15 наступа и постигао четири гола, а његова форма није промакла искусном фудбалском њуху сјајног тренера Реал Мадрида Зинедина Зидана. Мало па мало па се у медијима Зизу похвално изјасни о талентованом земљаку, а многи трврде да тиме припрема терен за куповину Дембелеа која се најављује следећег лета.  

Наиме, мадридска Марка у свом штампаном издању пише да Краљевски клуб има могућност прече куповине младог Дембелеа следећег лета. Чудно је како би немачки вицешампион олако одустао од свог најталентованијег фудбалера, али познати лист открива позадину љубави на релацији Мадрид - Дортмунд.

Милионери, наиме, дугују Реалу паре за Нурија Шахина којег су купили назад 2014. године, а у Мадриду су проценили да им је боље да не искају паре од Немаца, већ да их држе близу себе како би могли да купују њихове најбоље играче.

То ће се, истиче Марка, најбоље показати на примеру Усмана Дембелеа који би требало да се прикључи земљаку Зидану у престоници Шпаније следећег лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар