Realov “kapitalac“ - Usman Dembele!

Marka najavljuje veliki transfer na relaciji Doprtmund - Madrid za naredni prelazni rok.

Fudbal 29.12.2016 | 22:20
Realov “kapitalac“ - Usman Dembele!
Sa svega 19 godina Usman Dembele već je uspeo da zadivi fudbalski svet i to za samo pola godine koliko nastupa u Dortmundu. Milioneri su napravili sjajan posao kada su ga letos kupili od Rena, jer sada talentovanog krilnog fudbalera prate svi najveći evropski klubovi.

Dembele je ove sezone zabeležio 15 nastupa i postigao četiri gola, a njegova forma nije promakla iskusnom fudbalskom njuhu sjajnog trenera Real Madrida Zinedina Zidana. Malo pa malo pa se u medijima Zizu pohvalno izjasni o talentovanom zemljaku, a mnogi trvrde da time priprema teren za kupovinu Dembelea koja se najavljuje sledećeg leta.  

Naime, madridska Marka u svom štampanom izdanju piše da Kraljevski klub ima mogućnost preče kupovine mladog Dembelea sledećeg leta. Čudno je kako bi nemački vicešampion olako odustao od svog najtalentovanijeg fudbalera, ali poznati list otkriva pozadinu ljubavi na relaciji Madrid - Dortmund.

Milioneri, naime, duguju Realu pare za Nurija Šahina kojeg su kupili nazad 2014. godine, a u Madridu su procenili da im je bolje da ne iskaju pare od Nemaca, već da ih drže blizu sebe kako bi mogli da kupuju njihove najbolje igrače.

To će se, ističe Marka, najbolje pokazati na primeru Usmana Dembelea koji bi trebalo da se priključi zemljaku Zidanu u prestonici Španije sledećeg leta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar