Теча Хари води малог Френка у Свонси? Зове и Џона!

Пре коју годину информација би звучала апсолутно неразумно, али околности се мењају са временом. Нит је Џон Тери на врхунцу, нит је Френк Лампард, а ни Хари Реднап већ неко време није имао премијерлигашки ангажман на функцији тренера. Интересовање са Либертија распалио му је машту. Свонси је искусног тренерског вука штиклирао као једног од могућих наследника Боба Бредлија на месту шефа струке Лабудова.

Фудбал 29.12.2016 | 19:30
Теча Хари води малог Френка у Свонси? Зове и Џона!
Додуше, Гардијан наводи да су први фаворити са упражњену функцију помиње Криса Колмена, Рајана Гигса и Гарија Ровета што и Телеграф  потврђује, али додаје да се о бившем тренеру Тотенхема тихо размишља у Велсу. А и сам Реднап размишља о листи појачања. И то каквој.

Џон Тери и Френк Лампард!

Тек да подсетимо, Реднап је Лампардов теча, пошто му је супруга мајка Френковасестра. А Френк нема клуб, него само жељу да каријеру продужи бар до лета. Међутим, могућност да доведе Терија, којем на лето истиче уговор са Челсијем и кога нимало не занима одлазак у Кину, посебно је занимљива председнику Свонсија Хјуу Џенкинсу и америчким власницима клуба. Плавци вероватно не би правили проблем Терију, посебно не сад кад се Курт Зума опоравио. Антонио Конте притом свеједно тражи новог штопера у јануару.

Тражи и Свонси, који је ове сезоне примио 41 гол, највише у Премијер лиги. Логично је зато што им Тери, макар и са 36 година, звучи тако примамљиво. Али прво да се изабере шеф струке. Опција је и Рој Хоџсон, дојучерашњи селектор, али и неко мање познато лице, барем до краја сезоне и коначног расплета у борби за опстанак.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар