Teča Hari vodi malog Frenka u Svonsi? Zove i Džona!

Pre koju godinu informacija bi zvučala apsolutno nerazumno, ali okolnosti se menjaju sa vremenom. Nit je Džon Teri na vrhuncu, nit je Frenk Lampard, a ni Hari Rednap već neko vreme nije imao premijerligaški angažman na funkciji trenera. Interesovanje sa Libertija raspalio mu je maštu. Svonsi je iskusnog trenerskog vuka štiklirao kao jednog od mogućih naslednika Boba Bredlija na mestu šefa struke Labudova.

Fudbal 29.12.2016 | 19:30
Teča Hari vodi malog Frenka u Svonsi? Zove i Džona!
Doduše, Gardijan navodi da su prvi favoriti sa upražnjenu funkciju pominje Krisa Kolmena, Rajana Gigsa i Garija Roveta što i Telegraf  potvrđuje, ali dodaje da se o bivšem treneru Totenhema tiho razmišlja u Velsu. A i sam Rednap razmišlja o listi pojačanja. I to kakvoj.

Džon Teri i Frenk Lampard!

Tek da podsetimo, Rednap je Lampardov teča, pošto mu je supruga majka Frenkovasestra. A Frenk nema klub, nego samo želju da karijeru produži bar do leta. Međutim, mogućnost da dovede Terija, kojem na leto ističe ugovor sa Čelsijem i koga nimalo ne zanima odlazak u Kinu, posebno je zanimljiva predsedniku Svonsija Hjuu Dženkinsu i američkim vlasnicima kluba. Plavci verovatno ne bi pravili problem Teriju, posebno ne sad kad se Kurt Zuma oporavio. Antonio Konte pritom svejedno traži novog štopera u januaru.

Traži i Svonsi, koji je ove sezone primio 41 gol, najviše u Premijer ligi. Logično je zato što im Teri, makar i sa 36 godina, zvuči tako primamljivo. Ali prvo da se izabere šef struke. Opcija je i Roj Hodžson, dojučerašnji selektor, ali i neko manje poznato lice, barem do kraja sezone i konačnog raspleta u borbi za opstanak.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar