Јувентус отпао! Челси и Сити у реду за Н'Зонзија!

Стара дама не жели да плати откупну клаузулу од 30.000.000 евра.

Фудбал 29.12.2016 | 18:30
Јувентус отпао! Челси и Сити у реду за Н'Зонзија!
Везиста Севиље Стивен Н'Зонзи могао би да буде једна од звезда предстојећег прелазног рока. Сјајне партије у Андалузији где се издвојио као један од најзапаженијих првотимаца у сјајном тиму Хорхеа Сампаолија привукле су пажњу најбогатијих европских клубова.

За некадашњег фудбалера Блекбурна и Стоука први се интересовао Јувентус. Стара дама већ неко време тражи разбијача на средини терена, човека који идеално квари игру ривала, али који је и опасан у нападу. Н'Зонзи се идеално уклапа у тај профил, али има један проблем - његова цена.

Француз има у уговору са Берберима откупну клаузулу од 30.000.000 евра, међутим шампион Италије не жели да исплати поменуту своту јер сматра да је она претерана.

Јувентус можда неће, али зато Енглези хоће. Челси и Манчестер Сити такође прате Н'Зонзијаи спремни су да иду до краја када је у питању његова куповина. Оба тима траже централног везног, а чини се да је у овом тренутку овакав играч потребнији Грађанима који су на дуже стазе остали без повређеног Илкаја Гундогана.

У сваком случају, више детаља сазнаћемо када се отвори пијаца од 1. јануара, за сада је битно да знамо за интерес ових клубова. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар