Juventus otpao! Čelsi i Siti u redu za N'Zonzija!

Stara dama ne želi da plati otkupnu klauzulu od 30.000.000 evra.

Fudbal 29.12.2016 | 18:30
Juventus otpao! Čelsi i Siti u redu za N'Zonzija!
Vezista Sevilje Stiven N'Zonzi mogao bi da bude jedna od zvezda predstojećeg prelaznog roka. Sjajne partije u Andaluziji gde se izdvojio kao jedan od najzapaženijih prvotimaca u sjajnom timu Horhea Sampaolija privukle su pažnju najbogatijih evropskih klubova.

Za nekadašnjeg fudbalera Blekburna i Stouka prvi se interesovao Juventus. Stara dama već neko vreme traži razbijača na sredini terena, čoveka koji idealno kvari igru rivala, ali koji je i opasan u napadu. N'Zonzi se idealno uklapa u taj profil, ali ima jedan problem - njegova cena.

Francuz ima u ugovoru sa Berberima otkupnu klauzulu od 30.000.000 evra, međutim šampion Italije ne želi da isplati pomenutu svotu jer smatra da je ona preterana.

Juventus možda neće, ali zato Englezi hoće. Čelsi i Mančester Siti takođe prate N'Zonzijai spremni su da idu do kraja kada je u pitanju njegova kupovina. Oba tima traže centralnog veznog, a čini se da je u ovom trenutku ovakav igrač potrebniji Građanima koji su na duže staze ostali bez povređenog Ilkaja Gundogana.

U svakom slučaju, više detalja saznaćemo kada se otvori pijaca od 1. januara, za sada je bitno da znamo za interes ovih klubova. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images)

Komentari / 0

Ostavite komentar