Знате ли да Донарума још увијек игра ''за мрвице''?!

Али од лета... Мамутска повишица! Барем у поређењу са оним што ће добијати од следећег јуна.

Фудбал 29.12.2016 | 17:00
Знате ли да Донарума још увијек игра ''за мрвице''?!
Има их и у Србији који зарађују више. Истина, Ђанлуиђи Донарума је још малолетан, али одавно и деца на богатом западу зарађују више него овде. Без обзира, утисак је да би Енглези, па и највећи шпански клубови одавно реаговали и једном од најталентованијих - ако не и најталентованијем голману света - подигли примања. У Италији је стил живота ипак мало леженији, али то не значи да у Милану нису размишљали о Ђиђију. Уосталом, морали су. Ипак му је менаџер Мино Рајола, а тај је опасно навучен на паре. И ускоро ће моћи дебело да се наплати, пошто медији на Апенинима пишу о мамутској повишици.

Росонери ће, наиме, за Донарумин нови, петогодишњи уговор потрошити чак 50.000.000 евра! Додуше, ту је урачунат и пораз, док ће према наводима Коријере дело Спортамладом голману припасти нето плата од око 5.000.000 евра по сезони. Плус бонуси наравно.

Нови уговор, бар је тако предвиђено, ступио би на снагу 1. јула.

Иначе, Ђанлуиђи Донарума је до сада годишње зарађивао "скромних" 160.000 евра. Скромних кад упоредимо са баснословним сумама којима се последњих година разбацују фудбалски посленици.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар