Србац: Пријем за пензионере Општине

Начелник општине Србац Млађан Драгосављевић приредио је традиционални новогодишњи пријем за 46 пензионисаних радника Општинске управе. Сусрет је искоришћен за подсјећање на прошло вријеме када су ови пензионери радећи у општинској администрацији дали крупан допринос развоју општине и задовољавању потреба грађана.

Република Српска 28.12.2016 | 19:15
Србац: Пријем за пензионере Општине
Поздрављајући пензионере, начелник Драгосављевић је изразио захвалност за њихов велики допринос развоју локалне заједнице током радног ангажовања и истакао да због тога заслужују пажњу ове власти.

„Жао ми је што се данас налазимо у тешкој финансијској ситуацији, јер је буџет оптерећен великим обавезама које достижу готово једногодишњи буџет. Са тимом сарадника сам одлучио да се у наредном периоду такво стање поправи“, рекао је Драгосављевић. Он додаје да то неће моћи да се уради преко ноћи, али уз помоћ виших нивоа власти, вјерује да ће се позитивни помаци осјетити у скорије вријеме.



Предсједник Синдикалне организације Општинске управе Нинко Гужвић свим пензионерима уручио је новчану помоћ од по 50 конвертибилних марака, новогодишње календаре, а приређена је и скромна закуска.

На указаној пажњи, начелнику општине захвалио се пензионер Војо Тривалић, који је нагласио да овај сусрет има велики значај за пензионере.



„Радује нас да се поштује наш минули рад и да нисмо заборављени. Начелнику се захваљујемо на пријему и дружењу и желимо да убудуће оствари боље резултате и успјешно превазиђе присутне тешкоће, али и нас да не запостави“, рекао је Тривалић.

Била је ово лијепа прилика да се пензионери у пријатној атмосфери подсјете на најљепше године живота, младост и радно ангажовање у општинским органима управе.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар