Srbac: Prijem za penzionere Opštine

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević priredio je tradicionalni novogodišnji prijem za 46 penzionisanih radnika Opštinske uprave. Susret je iskorišćen za podsjećanje na prošlo vrijeme kada su ovi penzioneri radeći u opštinskoj administraciji dali krupan doprinos razvoju opštine i zadovoljavanju potreba građana.

Republika Srpska 28.12.2016 | 19:15
Srbac: Prijem za penzionere Opštine
Pozdravljajući penzionere, načelnik Dragosavljević je izrazio zahvalnost za njihov veliki doprinos razvoju lokalne zajednice tokom radnog angažovanja i istakao da zbog toga zaslužuju pažnju ove vlasti.

„Žao mi je što se danas nalazimo u teškoj finansijskoj situaciji, jer je budžet opterećen velikim obavezama koje dostižu gotovo jednogodišnji budžet. Sa timom saradnika sam odlučio da se u narednom periodu takvo stanje popravi“, rekao je Dragosavljević. On dodaje da to neće moći da se uradi preko noći, ali uz pomoć viših nivoa vlasti, vjeruje da će se pozitivni pomaci osjetiti u skorije vrijeme.



Predsjednik Sindikalne organizacije Opštinske uprave Ninko Gužvić svim penzionerima uručio je novčanu pomoć od po 50 konvertibilnih maraka, novogodišnje kalendare, a priređena je i skromna zakuska.

Na ukazanoj pažnji, načelniku opštine zahvalio se penzioner Vojo Trivalić, koji je naglasio da ovaj susret ima veliki značaj za penzionere.



„Raduje nas da se poštuje naš minuli rad i da nismo zaboravljeni. Načelniku se zahvaljujemo na prijemu i druženju i želimo da ubuduće ostvari bolje rezultate i uspješno prevaziđe prisutne teškoće, ali i nas da ne zapostavi“, rekao je Trivalić.

Bila je ovo lijepa prilika da se penzioneri u prijatnoj atmosferi podsjete na najljepše godine života, mladost i radno angažovanje u opštinskim organima uprave.

BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar