Невјероватни услови за порно глумце!

Морате одржавати ерекцију у немогућим условима и ејакулирати кад год то њима падне на памет! Али то није све..

Свијет 28.12.2016 | 18:00
Невјероватни услови за порно глумце!
Младићу, коме је у Мајамију понуђен посао мушке порно звезде, са зарадом од више од 35.000 долара годишње, открио је ппотпуно бизарне детаље са аудиције.

Прво, већина мушкараца уопште не би прошла основни део тестирања, јер продуценти траже да им пенис буде дуг најмање 20 центиметара!

За оне који задовоље први услов, следе прилично тешки захтеви.

“Да можете да достигнете ерекцију “на захтев” и да свршите када се то од вас тражи. Не смете да имате проблем са стварима које се многима чине “геј”. Пожељно је уколико имате и професионалне фотографије и искуство у моделингу, а бонус је ако сте већ снимали – па чак и аматерске порно сцене”, открио је овај неименовани младић.

Ако мислите да је ово лоше, додаје он, оно грозно тек следи:

“Ако прођете све ово и позову вас на интервју, улазите у просторију у којој се налази старији мушкарац. Он ће вам рећи да “га” извучете и дати вам 30 секунди да постигнете ерекцију. У просторији може бити глумица, али и не мора. Она може да вам помогне, али и не мора. Може да вам дозволи да гледате у њене груди (ако добро изгледате, углавном вам допусте да их додирнете). Од вас ће да траже да мастурбирате неких 10 или 15 минута без икакве визуелне стимулације, с њима у соби, а онда ће рећи да је време да ејакулирате. Имате неколико минута да “завршите”. А онда, све то морате да поновите у року од пола минута".

Чак и ако успешно положите тестирање, нико вам не гарантује да ћете добити посао.

Мушкарци који прођу тестирање и добију посао, кажу да је најважније контролисати ерекцију и ејакулацију, али и то да имате таленат да циљате “снајперском прецизношћу”.

Такође, од глумца се очекује и следеће:

“Морате имати ерекцију док мењају углове камере, док причају са редитељем, док глумица поново ставља шминку, мењају осветљење... Такође, морате увек бити спремни на секс у чудним позама и да имате на уму да им требају само добри снимци жене, а ви сте само “уд”.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

28.12.2016 17:03

Не постоје никакве порно глумице и порно глумци вец постоје само рецено СРБским народним језиком зенске и муске курве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

28.12.2016 19:17

Како да не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ххх

29.12.2016 08:21

Прије ћу бити примљен у Жандармерију

ОДГОВОРИТЕ