Социјална радница у вези са штићеницом?!

Социјална радница у Единбургу у Шкотској добила је отказ пошто је установљено да је имала љубавну аферу са девојчицом о којој је бринула.

Свијет 28.12.2016 | 13:56
Социјална радница у вези са штићеницом?!
Касја Козјара, мајка једног детета у својим тридесетим годинама, суочава се и са полицијском истрагом због везе са проблематичном девојчицом.

Градска власт Единбурга дало је отказ неговатељици пошто су се појавиле оптужбе.

Козјара је уложила жалбу, која је одбијена када су се на друштвеним мрежама појавиле фотографије на којима позира са девојчицом и хвали се са вереничким прстеном.

Претпоставља се да је једном приликом, када је полицији пријављен нестанак девојчице она заправо била са Козјаром.

Градским челницима су приказани и снимци надзорних камера на којима се виде њих две, што је их је навело да убрзају дисциплински поступак, па су Козјару одмах суспендовали.

Извор из градске управе рекао је да је Козјара признала да је била у сексуалној вези са девојчицом.

"Реч је о рањивој, малолетној девојчици коју је требало да пази", рекао је извор.

Додао је да је девојчица, пошто је Козјара суспендована, побеснела и шутирала врата.

Касја Козјара је претходно пребачена из друге куће јер су се њене колеге забринуле за дечака којем је помагала.

Није познато да ли су неговатељица и девојчица и даље у вези, а градска власт је навела да би било неумесно да коментарише "околности одласка службенице".

"Истрага је у раној фази. Наставићемо да блиско сарађујемо са партнерским агенцијама како би установили све околности", рекао је портпарол градске управе.

Извор: Мондо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мали домови за незбринуту дјецу

28.12.2016 15:30

На Западу се уобицава имати смјестај за до 12, 13 дјеце у једној куци. Ту имају канцеларије, свако дјете има своју собу. 24 сата има неко од особља. Улога Касие је била да у свом радном времену пруза подрску, види да ли је стиценица била у сколи итд. Разврат је строго забрањен и барем овдје Домови имају видео надзор. Теско се ставити у позицију Касие и помислити ста је радила с цурицама, ова задња је откривена. Њој треба третман и затвор за педофилију.

ОДГОВОРИТЕ