Socijalna radnica u vezi sa štićenicom?!

Socijalna radnica u Edinburgu u Škotskoj dobila je otkaz pošto je ustanovljeno da je imala ljubavnu aferu sa devojčicom o kojoj je brinula.

Svijet 28.12.2016 | 13:56
Socijalna radnica u vezi sa štićenicom?!
Kasja Kozjara, majka jednog deteta u svojim tridesetim godinama, suočava se i sa policijskom istragom zbog veze sa problematičnom devojčicom.

Gradska vlast Edinburga dalo je otkaz negovateljici pošto su se pojavile optužbe.

Kozjara je uložila žalbu, koja je odbijena kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima pozira sa devojčicom i hvali se sa vereničkim prstenom.

Pretpostavlja se da je jednom prilikom, kada je policiji prijavljen nestanak devojčice ona zapravo bila sa Kozjarom.

Gradskim čelnicima su prikazani i snimci nadzornih kamera na kojima se vide njih dve, što je ih je navelo da ubrzaju disciplinski postupak, pa su Kozjaru odmah suspendovali.

Izvor iz gradske uprave rekao je da je Kozjara priznala da je bila u seksualnoj vezi sa devojčicom.

"Reč je o ranjivoj, maloletnoj devojčici koju je trebalo da pazi", rekao je izvor.

Dodao je da je devojčica, pošto je Kozjara suspendovana, pobesnela i šutirala vrata.

Kasja Kozjara je prethodno prebačena iz druge kuće jer su se njene kolege zabrinule za dečaka kojem je pomagala.

Nije poznato da li su negovateljica i devojčica i dalje u vezi, a gradska vlast je navela da bi bilo neumesno da komentariše "okolnosti odlaska službenice".

"Istraga je u ranoj fazi. Nastavićemo da blisko sarađujemo sa partnerskim agencijama kako bi ustanovili sve okolnosti", rekao je portparol gradske uprave.

Izvor: Mondo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mali domovi za nezbrinutu djecu

28.12.2016 15:30

Na Zapadu se uobicava imati smjestaj za do 12, 13 djece u jednoj kuci. Tu imaju kancelarije, svako djete ima svoju sobu. 24 sata ima neko od osoblja. Uloga Kasie je bila da u svom radnom vremenu pruza podrsku, vidi da li je sticenica bila u skoli itd. Razvrat je strogo zabranjen i barem ovdje Domovi imaju video nadzor. Tesko se staviti u poziciju Kasie i pomisliti sta je radila s curicama, ova zadnja je otkrivena. Njoj treba tretman i zatvor za pedofiliju.

ODGOVORITE