Отац угушене бебе предат у Тужилаштво

Адис Бећирбашић, који је осумњичен да је у понедељак у вечерњим сатима убио осмомесечну бебу, предат је у надлежност Тужилаштва ЗДК уз извештај почињеном кривичном делу убиства.

Босна и Херцеговина 28.12.2016 | 09:43
Отац угушене бебе предат у Тужилаштво
Како је потврђено у зеничкој полицији, он је приведен у понедељак у Брези након што је у Дом здравља довезена девојчица са вишеструким повредама тела. Лекар мртвозорник утврдио је да је у питању насилна смт.

Припадници МУП ЗДК одмах су изашли на терен, а увиђај су обавили припадници Сектора криминалистичке полиције, казали су у Оперативном центру МУП Зеничко-добојског кантона.

Дете је мртво довезено у Дом здравља и није му било помоћи. На његовом телу, испричали су извори из истраге, уочено је више повреда те трагова насиља и злостављања. Наводно је дете прво претучено, па ју је онда Бећирбашић угушио јорганом.


Фото: Фацебоок / Фацебоок
Адис Бећирбашић

Дежурни тужилац наредио је обдукцију тела девојчице, како би се утврдио тачан узрок смрти. БиХ је након објаве овог монструозног злочина остала у шоку, не верујући да се догодило још једно убиство немоћног детета. Друштвене мреже су препалвили коментари и осуде страшног чина.

Како Фактор незванично сазнаје, Бећирбашић је живео у ванбрачној заједници са мајком детета Нејлом Ботић. У МУП ЗДК  је потврђено да се она не доводи у везу са смрћу њене бебе.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Спору..

28.12.2016 09:35

И теску смрт му зелим на овом свијету, на другом добице по заслузи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЛЕКО САМ

28.12.2016 10:06

Зашто неможемо преко ове странице гледати бн уживо већ данима не ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

28.12.2016 10:14

Само смртна казна за овог монструма, у шоку сам од када сам прочитао ову вијест, не може разум ово да схвати и прихвати. Јадно дијете, живот је био пред њом. Под хитно мијењати накарадне законе и увести смртну казну, овога обавезно на електричну столицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није Битно

28.12.2016 11:45

Бог даје дјецу манијацима не треба га пустити на слободу

ОДГОВОРИТЕ