Otac ugušene bebe predat u Tužilaštvo

Adis Bećirbašić, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u večernjim satima ubio osmomesečnu bebu, predat je u nadležnost Tužilaštva ZDK uz izveštaj počinjenom krivičnom delu ubistva.

Bosna i Hercegovina 28.12.2016 | 09:43
Otac ugušene bebe predat u Tužilaštvo
Kako je potvrđeno u zeničkoj policiji, on je priveden u ponedeljak u Brezi nakon što je u Dom zdravlja dovezena devojčica sa višestrukim povredama tela. Lekar mrtvozornik utvrdio je da je u pitanju nasilna smt.

Pripadnici MUP ZDK odmah su izašli na teren, a uviđaj su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije, kazali su u Operativnom centru MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Dete je mrtvo dovezeno u Dom zdravlja i nije mu bilo pomoći. Na njegovom telu, ispričali su izvori iz istrage, uočeno je više povreda te tragova nasilja i zlostavljanja. Navodno je dete prvo pretučeno, pa ju je onda Bećirbašić ugušio jorganom.


Foto: Facebook / Facebook
Adis Bećirbašić

Dežurni tužilac naredio je obdukciju tela devojčice, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. BiH je nakon objave ovog monstruoznog zločina ostala u šoku, ne verujući da se dogodilo još jedno ubistvo nemoćnog deteta. Društvene mreže su prepalvili komentari i osude strašnog čina.

Kako Faktor nezvanično saznaje, Bećirbašić je živeo u vanbračnoj zajednici sa majkom deteta Nejlom Botić. U MUP ZDK  je potvrđeno da se ona ne dovodi u vezu sa smrću njene bebe.

Izvor: Faktor.ba

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sporu..

28.12.2016 09:35

I tesku smrt mu zelim na ovom svijetu, na drugom dobice po zasluzi..

ODGOVORITE
Name

DALEKO SAM

28.12.2016 10:06

Zašto nemožemo preko ove stranice gledati bn uživo već danima ne radi

ODGOVORITE
Name

Milan

28.12.2016 10:14

Samo smrtna kazna za ovog monstruma, u šoku sam od kada sam pročitao ovu vijest, ne može razum ovo da shvati i prihvati. Jadno dijete, život je bio pred njom. Pod hitno mijenjati nakaradne zakone i uvesti smrtnu kaznu, ovoga obavezno na električnu stolicu.

ODGOVORITE
Name

Nije Bitno

28.12.2016 11:45

Bog daje djecu manijacima ne treba ga pustiti na slobodu

ODGOVORITE