'Одметник' зарадио 523 милиона долара

Остварење студија „Лукасфилм“ – „Одметник-1 – Стар ворс прича“ – зарадио је широм света 523 милиона долара. Тај филм је и даље први на листама гледаности у САД и Великој Британији, а гледаоци хрле у биоскопе и у празничном периоду.

Забава 28.12.2016 | 09:35
'Одметник' зарадио 523 милиона долара
У Србији и Црној Гори, Одметник-1 – Стар ворс прича, како је дистрибутер „Тарамаунт филм“ превео оригинални назив остварења, и друге недеље приказивања остаје на првом месту, а поједини обожаваоци га гледају и по неколико пута.

Одметник-1 – Стар ворс прича је први самостални филм франшизе Ратови звезда (Стар Wарс).

Кад се председница „Лукасфилма“ и продуценткиња Кетлин Кенеди састала с Џорџом Лукасом да би јој изложио планове о настављањусаге Ратови звезда и снимању епизоде седам, осам и девет, Лукас је изнео још једну жељу.

„Џорџ је одлучио да снима још филмова о саги, али је осетио да постоји прилика да се исприча још прича унутар тог света и да се створе филмови који нису повезани с причом о Луку Скајвокеру“, објаснила је Кенедијева.

Тако се дошло до идеје да се направе филмови који ће употпунити нова остварења о саги, али и омогућити Кенедијевој и екипи „Лукасфилма“ да истраже тај свет и експериментишу с другачијим стиловима и другачијим начинима приповедања.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар