'Odmetnik' zaradio 523 miliona dolara

Ostvarenje studija „Lukasfilm“ – „Odmetnik-1 – Star vors priča“ – zaradio je širom sveta 523 miliona dolara. Taj film je i dalje prvi na listama gledanosti u SAD i Velikoj Britaniji, a gledaoci hrle u bioskope i u prazničnom periodu.

Zabava 28.12.2016 | 09:35
'Odmetnik' zaradio 523 miliona dolara
U Srbiji i Crnoj Gori, Odmetnik-1 – Star vors priča, kako je distributer „Taramaunt film“ preveo originalni naziv ostvarenja, i druge nedelje prikazivanja ostaje na prvom mestu, a pojedini obožavaoci ga gledaju i po nekoliko puta.

Odmetnik-1 – Star vors priča je prvi samostalni film franšize Ratovi zvezda (Star Wars).

Kad se predsednica „Lukasfilma“ i producentkinja Ketlin Kenedi sastala s Džordžom Lukasom da bi joj izložio planove o nastavljanjusage Ratovi zvezda i snimanju epizode sedam, osam i devet, Lukas je izneo još jednu želju.

„Džordž je odlučio da snima još filmova o sagi, ali je osetio da postoji prilika da se ispriča još priča unutar tog sveta i da se stvore filmovi koji nisu povezani s pričom o Luku Skajvokeru“, objasnila je Kenedijeva.

Tako se došlo do ideje da se naprave filmovi koji će upotpuniti nova ostvarenja o sagi, ali i omogućiti Kenedijevoj i ekipi „Lukasfilma“ da istraže taj svet i eksperimentišu s drugačijim stilovima i drugačijim načinima pripovedanja.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar