Додик пред шалтером америчке амбасаде

1.
Тешки дани за Милорада Додика; Претешки.

Босна и Херцеговина 27.12.2016 | 17:04
Додик пред шалтером америчке амбасаде
Гордом понирању у живо блато сопствених обмана, које је испалио протеклих дана, никада краја.

2.
Додик/Пропагандисти су прво саопштили, “из вашингтонских извора”, да је лидер СНСД-а позван на инаугурацију новог предсједника САД-а Доналда Трампа, али се испоставило да је ријеч тек о “Челиначкој вези”, пензионеру (бившем конгресмену) Бобу Мекјуану (био, својевремено, и лобиста за независно Косово), који је Додику, на комаду папира без икаквог меморандума, поручио да дође у хотел Хајат, удаљен 3,5 км од Бијеле Куће и Конгреса.

У Хајату, свакако, није инаугурација. Чак се из Хајата и не види мјесто инаугурације.

При том је Додик, које ли фарсе, учествовао у монтирању прилога за Јавни сервис, како би се сакрило Мекјуаново име и презиме и тако инсинуирало да је папирић потписао неко “мноооого значајнији”.

3.
Након потпуне бламаже коју је изазвала његова лаж да иде на инаугурацију, (праћена хорским појањем Корисних Идиота, што су све представили као пројекат у којем Додик завршава Други Хладни Рат мирењем Трампа и Владимира Путина), Додик је прешао у Фазу 2 Тоталног Дезинформисања Јавности, покушавајући да, скретањем пажње на неиздавање дипломатске визе и отвореним нападом на високе америчке званичнике Брајана Хота Јиа и Морин Кормак, прикаже себе као жртву одлазеће америчке администрације и великог фаворита надолазеће америчке администрације.

Мекјуаоново писамце, представљено као Трампов Златни позив, је и имало неког смисла, али је Фаза 2 неминовно довела до Фазе 3 - Коначног слома Лажног Пројекта Додика/Пропагандиста, кодног имена - Позив!

4.
Додик је подвио реп и, као и сваки грађанин БиХ, стао у ред пред шалтером Амбасаде САД у Сарајеву, гдје се предају захтјеви за визе.

Истина, дошао је уз пратњу Специјалне полиције до пред Амбасаду, али то не мијења пуно на есенцији самог чина.

Додик је предао папире за редовну визу, а, у изјави након тога, “позив на инаугурацију Доналда Трампа” прерастао је у учествовање “на одређеним свечаностима поводом инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа”!

5.
Након алхемичарских захвата којима је неуспјешно покушао писамце “Челиначко-косовске везе” Мекјуана претворити у позив на инаугурацију Трампа, Додик је писамце поменутог америчког пензионера смјестио у оквир који му и припада: “Одређене свечаности поводом инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа”!

Потпуна Бламажа коју лично печати Додик као Потпуну Бламажу!

6.
Стајањем пред шалтером Амбасаде, Додик је сам себе свео на мјеру у односу на ту земљу - тек је зера, иако је он покушао тим актом демонстрирати политичку дрскост, чији је циљ “вађење штете”, након бројних лажи које је изрекао поводом позива на “одређене свечаности поводом инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа”!

Ако не добије визу, Додик ће за све да оптужи одлазећу администрацију и покуша се представити жртвом; Ако добије визу, Додик ће присуство на
“одређеним свечаностима поводом инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа”, покушати медијски материјализовати као да је он лично загосподарио Овалним кабинетом.

И један и други спинефекат, којем Додик тежи, су пуцањ у празно: Толико се избламирао, испонижавао, постао предметом исмијавања и спрдње у Региону…, да не постоји ништа ни ефикасно ни квалитетно да спере срамоту и бруку са њега.

Додик се у цијелој овој причи понио као Кловн-аматер и цијела прича ће на том и таквом доживљају Додика и остати, отпутовао/не отпутовао на “одређене свечаности поводом инаугурације новог предсједника САД Доналда Трампа”!

7.
Међутим, цијела Бламажа коју је режирао и у којој је глумио Додик, изњедрила је и два врло врло битна закључка:

Додик је у озбиљном проблему са САД-ом;
Додик смије отићи у Сарајево.
8.
“Као знак континуираног опредјељења Сједињених Америчких Држава за суверенитет и територијални интегритет Босне и Херцеговине и јачање демократских принципа и институција у земљи, замјеник помоћника државног секретара Хоyт Yее и амбасадорица Мауреен Цормацк разговарали су са предсједником Републике Српске да би истакли нашу забринутост због његових недавних изјава и поступака, те да би поновили наше раније изнесене ставове – да противљење одлуци Уставног суда представља кршење владавине закона, те да они који то чине морају сносити одговорност. Ми веома озбиљно схватамо сваки покушај подривања Дејтонског мировног споразума.

Очекујемо да ће надлежне институције рјешавати појаве кршења владавине закона у складу са законима БиХ и подржавамо законски процес који су иницирале те институције, док настављамо са процјеном одговарајућих посљедица у складу са законима САД”, наведено је, између осталог, у саопштењу Амбасаде САД-а, на Додикове оптужбе изречене на рачун високих функционера те земље Брајана Хојта Јиа и Морин Кормак.

Нема дилеме да администрација САД-а припрема врло жесток одговор на одржавање референдума (25.09.); Нема дилеме да тај одговор неће бити нимало пријатан ни по руководство РС, (можда ни по РС), након што се “процјене” окончају.

Која Администрација ће донијети мјере, небитно је; САД су озбиљна држава, Суперсила, не мијењају политику од кафане до кафане и од Челинца до Бањалуке, по принципу у Челинцу лијево, у Бањалуци десно!

9.
Ако може на шалтеру Амбасаде САД-а да чека у реду за предају папира за визу, онда Додик може и у Тужилаштво БиХ да да изјаву, јер је, долазећи пред шалтер, показао да није тачно да се плаши доћи у Сарајево.

Потпуно је, након шалтера, нејасно због чега се бунио против захјтева Хојта Јиа и Кормакове да се одазове позиву Тужилаштва БиХ?!

10.
Док је стајао пред америчким шалтером у Сарајеву, стигле су три врло лоше вијести по Додика и то из Београда.

Прва лоша вијест је да су се састали Александар Вучић и Младен Иванић и да нису показали нимало “усамљености”, па нису ни звали Додика.

Друга лоша вијест је да је након састанка Вучића и Иванића Влада Србије издала саопштење, што није учињено након састанка Вучића и Додика, који се десио 08.12. о.г.
(На сајту Владе Србије тада није било ни ријечи ни слике о састанку Додика и Вучића. Додик је након састанка рекао да ће се са “Вучићем поново срести за десетак дана”, а прошло је већ двадесетак и ништа од сусрета није било.).

Трећа лоша вијест из Београда по Додика је да су Вучић и Иванић оцијенили “да су добри односи између Срба и Бошњака од суштинског значаја за очување мира и стабилности у региону, али и свеукупни напредак економија Западног Балкана”, што је суштински различито од политике коју води Додик и чији је циљ што гори односи Срба и Бошњака!

11.
Лоше вијести из Београда по Додика стижу већ мјесецима; Све чешће стижу лоше вијести и из Вашингтона; Ускоро ће и из осталих европских престоница, али Опозиција у РС то уопште не користи.

Гдје је овдашња опозиција, када све то не види и не реагује? Под Додиковим ногама!

Додик у Живом блату, опозиција под његовим ногама - Пуна слика политичке пропасти.

СлободанВасковицБлог

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

Копи

27.12.2016 16:09

Супер написано.Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БН

27.12.2016 17:03

свака част за текст

Name

Покојна Милева

27.12.2016 20:13

хахахаха... ево казе баба ако цес видјед Доналда папе да му исплете...А нека те Миле.Да није тебе с ким би се ми спрдали.

Name

Ми Сами

27.12.2016 20:17

Мозда Миле разапне сатор пред бијелом куцом па запјева ону насу "не мозе нам нико ниста..."хихихи...а опозиција у РС је пресмјесна.Какви су то мулци мајко моја.Фледам синоц Говедарицу на ФТВ.Суц-муц-туц...ма супља демагогија исорицана милион пута.Нема он харизму а богами на памети.Нема он осјецај за простор и време.Нема од тога сто он млатара 'љеба.Морацемо Дјордјица бирати.Ови су готови.

Name

Босњо

27.12.2016 16:22

Браво Миле. Ти цес да РС сахранис. Хвата те параноја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

27.12.2016 16:29

СЛОБОДАН ВАСКОВИЦ ЈЕ ИНТЕЛИГЕНТАН И СКОЛОВАН ГОСПОДИН СВЕ ПОХВАЛЕ ЗА РЕАЛНОСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ре

27.12.2016 17:00

Слободан Васковиц је мјерило људскости у ово покварено вријеме. Назалост, армија Васковица не мозе опрати сто један Додик запрља.

Name

yугословен

27.12.2016 17:24

ХВАЛА ЗА КОМЕНТАР

Name

@рејугословен

27.12.2016 18:29

Ниста, ниста има нас јос несто нормалних. Свако добро.

Name

Зврцка

27.12.2016 16:30

Дајте му визу молим вас. Досадан је висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.12.2016 16:58

И задрзите га тамо да висе не прави свињарије

Name

Нема он појма с мозгом

27.12.2016 16:37

Само бали будале у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма дајте људи немојте тако

27.12.2016 16:44

Па ста ако је бал некаквог дома пензионера. Па ста ако су то некаки бивси политицари који под старе дане зарадјују са стране деруци ова африцка племена и друге наивне по принципу плати и прицацу ти ста волис да цујес, а ако добро бас добро платис онда несто мозда и излобирамо. Па ста ако тамо на бал иду пропалии бивси политицари и подрзавају сваку власт која додје. Немој да се љутите на насег Бају ипак је он тамо једини који јос увијек није бивси, он је само персона нон грата или да вам се преведе на нас разумљив језик, цовјек који пљује по високом представнику своје земље који је игром слуцаја некакав словенац це мало сутра уз помоц некаквих ципела да одобровољи прву даму која је такодје словенка да тог прими у дрзаву у којој се њен муз иста пита. Један Валентин Инцко такав какав је је 300 пута дрази дотицној него некакав Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Целинцанин

27.12.2016 16:54

Јооооој,па мозе ли иста у овој РС да се одради без неке Целинацке везе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селман -КРИМИ

27.12.2016 18:26

Већина веза у правосуђу се сређује у Котор Варошу

Name

Изгједа

27.12.2016 16:59

Нецес ти висе никуда! Ни викендом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пропо ко отоман

27.12.2016 17:05

Један велики пропуст амбасаде САД-а, ако су видјели да се у кругу око амбасаде мотају неке неовластене наорузане особе требали су хитно алармирати СИПА-у која има овласти и обавезу да стити амбасаду од истих. Сипа је требала све да их приведе посебно њиховог коловодју за којег постоји позив за суд на који се није одазвао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин бл

27.12.2016 17:33

Ето ти знас ко има каква овластења!

Name

за бл

27.12.2016 17:55

знам,има уговор којим је СИПА једина овластена да са својом јединицом интервенисе осим у вандерним ситуацијама кад то раде НАТО снаге.Другим особама је прилаз амбасади са орузјем строго забрањен

Name

Босанац

27.12.2016 17:06

Цовјек се само бори за РС пусти те га на миру!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

27.12.2016 17:10

Васковић је увек био у добром друштву. Момчило Мандић, Делимустафић... Све људи од врхунског интегритета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ драган

27.12.2016 17:25

Благо теби, црвени кмеру.

Name

Брод

27.12.2016 17:21

Свала част Васковићу свака ти је намјесту, само џаба бацати бисере пред свиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.12.2016 17:25

Феноменално написано. Браво Васковицу. У свом стилу. И нек' си опозицији рек'о гдје су и ниси погријесио ни мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тески дани?

27.12.2016 17:25

Склањање Милорада Додика је услов свих услова за становнике Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

27.12.2016 17:28

ВИСА СЕ ДОБИЈА АКО НИСИ У БИЛО КАКВОМ НЕЗАКОНИТОМ ПРОЦЕСУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

27.12.2016 17:32

Повратка нема заигро се Миле и по сваку цјену мора до Америке. Брзо ће народ заборавити ову ујдурну као и оно око малог и ВЕЛИКОГ руског кредита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иде Миле

27.12.2016 19:08

Али не иде предсједник.

Name

ХАХАХАХААХ

27.12.2016 17:36

Да је Додик отисао на ту фесту , 3 км од Бијеле Куце, добио би двоглед и показали му правац 'ено тамо је Трумп. Само се не види од толико људи. Хајде , попни се на дрво. Одатле цес га сигурно видјети' :-Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сива Еминенција

27.12.2016 17:43

1.Слободан Васковић нама објашњава и анализира? А који су то његови докази и извори информисања? 1. Председник се осјећа сигурно да оде по визу а не осјећа се сигурно да иде у Тузиластво?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

27.12.2016 17:57

Зна Додо ста ради,неки су јос висе за њега.Цекам коментаре посље 20.-тог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ветеран

27.12.2016 18:23

Ево Перо још живи у илузијама.

Name

Петар

27.12.2016 20:08

Цес да видис

Name

Коле

27.12.2016 21:39

Били сте у илузији ви пред изборе и шта би, да вас чујем!?? Одувао вас је Додо као прашину! Само вас треба жалити, биједо

Name

шојић

27.12.2016 18:00

колико се цовјек понизава због предузеце. не ради он то због себе. нијесте то знали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

27.12.2016 18:07

Миле успут требао си и једну десетку махнути на царсији инаце ниси био у Са.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХХ

27.12.2016 18:08

Харис Хрле има позивницу за инаугурацију.100% оригинал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

знаци не мозе нам нико ниста јаци смо...

27.12.2016 18:12

Wе цан нот нободy стронгер тхан wе дестиниес, цан онлy бе оур хате wхат тхеy доес нот лове ус. Ово кад се буде пјевало у Wасхингтону мозе да знаци само једно,а то је да ил су му се смиловали и дали му визу или је исту набавио преко Мексика или је досао у гепекту преко Канаде.Има и јос једна опција да оде у мајцицу Русију па препјесаци преко Аљаске у САД али како год ако се тамо појави и запјева прогласице опсту узбуну и бојим се да инаогурације неце ни бити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.12.2016 18:37

Енглески пријевод додикове пјесме је врх врхова :)

Name

Ертугрул

27.12.2016 18:17

Дајте му визу ,досадан је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакир

27.12.2016 18:18

Стаје пајдо недају ти они су са борним колима те довукли на власт сада зезају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Високи ц

27.12.2016 18:19

Оригинал је код Хариса Хрле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ертугрул

27.12.2016 18:22

Казу да је наруцио пјесму Вецерајте мене нецекајте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанез

28.12.2016 19:14

Овај је најјаци..хахахах

Name

тртмрт

29.12.2016 15:29

Хахахаха....генијално

Name

yугословен

27.12.2016 18:23

МИЛОРАД ДОДИКОВИЦ ПАСОС СРБИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

изгубљен слуцај

27.12.2016 18:23

у улици Јована Дуцица бр. 5 у Б.Луци се налази Конзулат САД. зар није било Додику једноставније да је тамо предао за Визу. Или....да је то он или његова секретарица обавили ОНЛИНЕ. Ста је то НАТЈЕРАЛО Додика да додје у мрско Сарајево ???? Виза није....није ово...није оно....!!! Додика је мука натјерала....да додје на ноге Амбасадорици САД на рапорт,гдје га је уз њу сасвим "слуцајно" доцекао изамјеник помоћника америчког државног секретара Хоyт Бриан Yее .... ста је цуо на рапорту само Додик зна. Ниста добро по њега....!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цу ста је рецено

27.12.2016 18:34

па то да му господин пензионер није успио да среди да њему у цаст због доласка у седми ред на балу на инаугурацији Доналда Трампа локални косаркаски клуб Wизардс промијени име у Игокеа Wасхингтон

Name

Хити

27.12.2016 18:28

Мора да додје на аудицију прије него добије визу јер ста ако му подбаце гласне зице?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гузоња

27.12.2016 18:29

Па оно кад га је звало тузиластво он реце не осјеца се сигурно у Новом Техерану,а сад кад треба дупе да му види пута народним парама,оде кркан сам ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

27.12.2016 18:45

Ре гузоња Ма неце милокрад никуд, неце добити визу за САД-е.

Name

Тресем Шљиве

27.12.2016 18:31

Браво за коментар! Зар тај "лажов" смијо отићи у Сарајево-Техеран? Баш би му волио видјети фацу како стоји у ред на шалтеру. Е мој Миле-Пиле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко ради не боји се глади

27.12.2016 18:52

Порезна управа: Број запослених радника у ФБИХ повећан за 23.597 Према Јединственом систему Порезне управе, у јануару ове године укупан број запослених у Федерацији БиХ је био 480.531, а у новембру ове године 504.128, с тим да у овај број запослених нису укључене особе које су ангажована по основу уговора о дјелу и ауторских хонорара, саопћено је из Порезне управа ФБиХ (ПУ ФБиХ).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

27.12.2016 18:58

ја се зовем миле и нај сам даса подамном се цијела српска таласа. Позван сам у бијелу куцу повест цу трубаце са гуцу , ни цему се не либим нек се зна ко је тхе бест оф србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психо-Аналитчар

27.12.2016 19:01

Човјек је спреман све паре од хеликоптера дати само да оде на инаогурацију и да тамо запјева .... човјек је патолошки случај и спреман за лијечење... он има озбиљан проблем са сујетом и стањем личности , као такав озиљан проблем за колективну сарадњу и комуникацију са неистомишљеницима...можда би га требалу и пустити у Америку они имају добре психологе и психијатре да излијече овеболести ; Комплекса више вриједности и стање пара нормалне опсједнутости....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б52

27.12.2016 20:03

Прица се да њихови најбољи лијецници ординирају у Гуантанамо Баy Навал Басе Детентион Цамп-у. Не треба виза.

Name

Харис Хрле

27.12.2016 19:01

Продајем позивницу , повољно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тртмрт

29.12.2016 15:27

Хахаха..ова је добра

Name

Ертугрул

27.12.2016 19:05

Оцигледно је да воли серију бела ладја Копира Срецка Сојица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

27.12.2016 19:14

Сам себи јаму ископа. Исло му је добро, само да се није упустио у ову прицу. Мy симпхатy Додик владавини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјекна

27.12.2016 19:29

Милораду Додику је једино важно да се повлачи по медијима. Тако се добијају избори. Кад оду гласати, 90% гласача гласају за оног кога се у том моменту сјете. Наравно да се сјете оног којег свакодневно спомињу у медијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

28.12.2016 10:28

Ај немој, па није Српска Кина, па да има 2 милијарде људи.

Name

Мисо

27.12.2016 19:31

Добро написано, крај изузетно добро написан!!! Додик на дну а опозиција јос низе,прави коментар и слика насе политицке сцене, назалост у мору лосих и блатњавих политицара он нам је најбољи,остаје нам само да се њега дрзимо и надамо сто брзем појављивању неког новог младог и искреног политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Мишо

27.12.2016 20:35

Слабо ће се наћи будала која ће ризиковати живот да се супротстави мафији СНСД-а. Масовни устанак народа може укинути злочиначку машинерију, остало ништа. Трун боље је у Федерациј, али само код муслимана. Једина права опозиција, људи који нису прекршили (за сада) нити једно обећање је Наша Странка. Нула коалиција са злочиначким СДА и ХДЗ, нула коалиција са преливодама и папцима. Скроз су мултинационални, имају најмлађи кадар. На крају ће једино у "Техерану" владати цивилизовани и Европски политичари, а мајоризирани и великосрбовски "европејци" остати у средњем вијеку...

Name

херцеговац

27.12.2016 19:52

Свјестан ситуације у којој се налази а посебно односа Вуциц Иваниц Милорад покусава да се удвори новој америцкој администрацији и на тај нацин нанесе стету Вуцицу и Србији. Медјутим и то је пропао покусај јер ни у једној опцији није играц на кога амери рацунају. Путуј игумане и незали манастира!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добра анализа

28.12.2016 05:45

Таку добру анализу могу да ураде само Херцеговци јали Црногорци.

Name

xy

27.12.2016 20:08

У приватне сврхе користи хеликоптер. Повећао себи буџет на рачун минулог рада радника, којима је то узео. Узгред коментарише да радници нису солидарни. Поквареније особе нема у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрог

28.12.2016 08:23

Ко му се лично супростави има одмах заказано код Чубрија и специјалаца...има метод обрачуна, не прља руке или нема храбрости.

Name

Балкански Спијун

27.12.2016 20:09

Ста бих на све ово рекли браца Цворовици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОДА ИВ

27.12.2016 20:54

Е, биједо људска, мало је што себе брукаш, него обрука све грађане овог несретног ентитета Републике Српске, па и цијеле БиХ. Па докле више, убио те господ Бог, крајње је вријеме да сам себи кажеш: ,,ујсту рудоња, прикочи мало". Која је то позивница толико вриједна да би ,,велики" Баја стајао у реду пред шалтером, попут тапкароша пред билтарницом неког биоскопа. Има једна народна мудрост која каже: ,,што кокош кацу и човјек сам себе може у*рати, то нико жив не може".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

27.12.2016 21:06

Васке до скора си тврдио да Додик не смије у Сарајево. Суд га зове а он неће а сад му се цефнило и оде сам а сад дал це добит визу или не ја мислим не и он то зна али зајебава их све то је битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

27.12.2016 23:11

Мозе да га мрзите колико хоцете.Многи би требали на сунецење,па да знају стасу.

Name

Доналд Трумп

28.12.2016 01:47

Ако га поново одбију за визу, нек покуша илегално да се убаци преко мексичке границе кад је већ запео да се докопа Америке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.12.2016 20:39

Треба прећи рио гранде а мозда наш морнар не зна да плива!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је сад

28.12.2016 22:18

Да ли ће и њему као другима за туристичку визу тражити потврду о радном односу, рјешење о годишњем одмору, доказе о власништву над станом , кућом, увјерења о некажњавању, вођењу кривичних поступака... и др..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАХАХАХАХАХАХАХ

29.12.2016 12:41

Предсједник Српске је навео да је испоштовао сву процедуру :лол: :лол: :лол: за добијање америчке визе и да не види разлог да његов захтјев буде одбијен :лол: :лол: :лол: :лол: . - Отишао сам у Амбасаду САД у Сарајеву веома невољно. :лол: :лол: :лол: Био сам на територији САД пошто је амбасада екстериторијална, а да би доспио тамо прошао сам кроз ФБиХ :лол: :лол: :лол: :лол: . Нисам ишао у Федерацију него сам ишао у америчку амабасаду. :лол: :лол: :лол: :лол: Поднио сам формални захтјев, на њима је да о томе одлуче, ја само чекам да одговоре - рекао је Додик, истичући да га не би изненадило и да не добије визу. Навео је да ће, ако добије визу, ићи у САД да присуствује полагању заклетве новоименованог предсједника Доналда Трампа и инаугуративном балу. Рекао је и да не жели да изазива нове спекулације у вези са добијањем визе и одласком у САД. :лол: :лол: :лол: :лол:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрени СДС-овац

29.12.2016 13:36

Челиначка веза му је Огњен Тадић који је уништио СДС у Челинцу и довео у одбор отпаднике из других партија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саватије

29.12.2016 14:08

Шта ви знате како је он предао захтјев и колико је трајала предаја.

ОДГОВОРИТЕ