Dodik pred šalterom američke ambasade

1.
Teški dani za Milorada Dodika; Preteški.

Bosna i Hercegovina 27.12.2016 | 17:04
Dodik pred šalterom američke ambasade
Gordom poniranju u živo blato sopstvenih obmana, koje je ispalio proteklih dana, nikada kraja.

2.
Dodik/Propagandisti su prvo saopštili, “iz vašingtonskih izvora”, da je lider SNSD-a pozvan na inauguraciju novog predsjednika SAD-a Donalda Trampa, ali se ispostavilo da je riječ tek o “Čelinačkoj vezi”, penzioneru (bivšem kongresmenu) Bobu Mekjuanu (bio, svojevremeno, i lobista za nezavisno Kosovo), koji je Dodiku, na komadu papira bez ikakvog memoranduma, poručio da dođe u hotel Hajat, udaljen 3,5 km od Bijele Kuće i Kongresa.

U Hajatu, svakako, nije inauguracija. Čak se iz Hajata i ne vidi mjesto inauguracije.

Pri tom je Dodik, koje li farse, učestvovao u montiranju priloga za Javni servis, kako bi se sakrilo Mekjuanovo ime i prezime i tako insinuiralo da je papirić potpisao neko “mnoooogo značajniji”.

3.
Nakon potpune blamaže koju je izazvala njegova laž da ide na inauguraciju, (praćena horskim pojanjem Korisnih Idiota, što su sve predstavili kao projekat u kojem Dodik završava Drugi Hladni Rat mirenjem Trampa i Vladimira Putina), Dodik je prešao u Fazu 2 Totalnog Dezinformisanja Javnosti, pokušavajući da, skretanjem pažnje na neizdavanje diplomatske vize i otvorenim napadom na visoke američke zvaničnike Brajana Hota Jia i Morin Kormak, prikaže sebe kao žrtvu odlazeće američke administracije i velikog favorita nadolazeće američke administracije.

Mekjuaonovo pisamce, predstavljeno kao Trampov Zlatni poziv, je i imalo nekog smisla, ali je Faza 2 neminovno dovela do Faze 3 - Konačnog sloma Lažnog Projekta Dodika/Propagandista, kodnog imena - Poziv!

4.
Dodik je podvio rep i, kao i svaki građanin BiH, stao u red pred šalterom Ambasade SAD u Sarajevu, gdje se predaju zahtjevi za vize.

Istina, došao je uz pratnju Specijalne policije do pred Ambasadu, ali to ne mijenja puno na esenciji samog čina.

Dodik je predao papire za redovnu vizu, a, u izjavi nakon toga, “poziv na inauguraciju Donalda Trampa” prerastao je u učestvovanje “na određenim svečanostima povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa”!

5.
Nakon alhemičarskih zahvata kojima je neuspješno pokušao pisamce “Čelinačko-kosovske veze” Mekjuana pretvoriti u poziv na inauguraciju Trampa, Dodik je pisamce pomenutog američkog penzionera smjestio u okvir koji mu i pripada: “Određene svečanosti povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa”!

Potpuna Blamaža koju lično pečati Dodik kao Potpunu Blamažu!

6.
Stajanjem pred šalterom Ambasade, Dodik je sam sebe sveo na mjeru u odnosu na tu zemlju - tek je zera, iako je on pokušao tim aktom demonstrirati političku drskost, čiji je cilj “vađenje štete”, nakon brojnih laži koje je izrekao povodom poziva na “određene svečanosti povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa”!

Ako ne dobije vizu, Dodik će za sve da optuži odlazeću administraciju i pokuša se predstaviti žrtvom; Ako dobije vizu, Dodik će prisustvo na
“određenim svečanostima povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa”, pokušati medijski materijalizovati kao da je on lično zagospodario Ovalnim kabinetom.

I jedan i drugi spinefekat, kojem Dodik teži, su pucanj u prazno: Toliko se izblamirao, isponižavao, postao predmetom ismijavanja i sprdnje u Regionu…, da ne postoji ništa ni efikasno ni kvalitetno da spere sramotu i bruku sa njega.

Dodik se u cijeloj ovoj priči ponio kao Klovn-amater i cijela priča će na tom i takvom doživljaju Dodika i ostati, otputovao/ne otputovao na “određene svečanosti povodom inauguracije novog predsjednika SAD Donalda Trampa”!

7.
Međutim, cijela Blamaža koju je režirao i u kojoj je glumio Dodik, iznjedrila je i dva vrlo vrlo bitna zaključka:

Dodik je u ozbiljnom problemu sa SAD-om;
Dodik smije otići u Sarajevo.
8.
“Kao znak kontinuiranog opredjeljenja Sjedinjenih Američkih Država za suverenitet i teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine i jačanje demokratskih principa i institucija u zemlji, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Hoyt Yee i ambasadorica Maureen Cormack razgovarali su sa predsjednikom Republike Srpske da bi istakli našu zabrinutost zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka, te da bi ponovili naše ranije iznesene stavove – da protivljenje odluci Ustavnog suda predstavlja kršenje vladavine zakona, te da oni koji to čine moraju snositi odgovornost. Mi veoma ozbiljno shvatamo svaki pokušaj podrivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Očekujemo da će nadležne institucije rješavati pojave kršenja vladavine zakona u skladu sa zakonima BiH i podržavamo zakonski proces koji su inicirale te institucije, dok nastavljamo sa procjenom odgovarajućih posljedica u skladu sa zakonima SAD”, navedeno je, između ostalog, u saopštenju Ambasade SAD-a, na Dodikove optužbe izrečene na račun visokih funkcionera te zemlje Brajana Hojta Jia i Morin Kormak.

Nema dileme da administracija SAD-a priprema vrlo žestok odgovor na održavanje referenduma (25.09.); Nema dileme da taj odgovor neće biti nimalo prijatan ni po rukovodstvo RS, (možda ni po RS), nakon što se “procjene” okončaju.

Koja Administracija će donijeti mjere, nebitno je; SAD su ozbiljna država, Supersila, ne mijenjaju politiku od kafane do kafane i od Čelinca do Banjaluke, po principu u Čelincu lijevo, u Banjaluci desno!

9.
Ako može na šalteru Ambasade SAD-a da čeka u redu za predaju papira za vizu, onda Dodik može i u Tužilaštvo BiH da da izjavu, jer je, dolazeći pred šalter, pokazao da nije tačno da se plaši doći u Sarajevo.

Potpuno je, nakon šaltera, nejasno zbog čega se bunio protiv zahjteva Hojta Jia i Kormakove da se odazove pozivu Tužilaštva BiH?!

10.
Dok je stajao pred američkim šalterom u Sarajevu, stigle su tri vrlo loše vijesti po Dodika i to iz Beograda.

Prva loša vijest je da su se sastali Aleksandar Vučić i Mladen Ivanić i da nisu pokazali nimalo “usamljenosti”, pa nisu ni zvali Dodika.

Druga loša vijest je da je nakon sastanka Vučića i Ivanića Vlada Srbije izdala saopštenje, što nije učinjeno nakon sastanka Vučića i Dodika, koji se desio 08.12. o.g.
(Na sajtu Vlade Srbije tada nije bilo ni riječi ni slike o sastanku Dodika i Vučića. Dodik je nakon sastanka rekao da će se sa “Vučićem ponovo sresti za desetak dana”, a prošlo je već dvadesetak i ništa od susreta nije bilo.).

Treća loša vijest iz Beograda po Dodika je da su Vučić i Ivanić ocijenili “da su dobri odnosi između Srba i Bošnjaka od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, ali i sveukupni napredak ekonomija Zapadnog Balkana”, što je suštinski različito od politike koju vodi Dodik i čiji je cilj što gori odnosi Srba i Bošnjaka!

11.
Loše vijesti iz Beograda po Dodika stižu već mjesecima; Sve češće stižu loše vijesti i iz Vašingtona; Uskoro će i iz ostalih evropskih prestonica, ali Opozicija u RS to uopšte ne koristi.

Gdje je ovdašnja opozicija, kada sve to ne vidi i ne reaguje? Pod Dodikovim nogama!

Dodik u Živom blatu, opozicija pod njegovim nogama - Puna slika političke propasti.

SlobodanVaskovicBlog

Komentari / 78

Ostavite komentar
Name

Kopi

27.12.2016 16:09

Super napisano.Bravo!

ODGOVORITE
Name

BN

27.12.2016 17:03

svaka čast za tekst

Name

Pokojna Mileva

27.12.2016 20:13

hahahaha... evo kaze baba ako ces vidjed Donalda pape da mu isplete...A neka te Mile.Da nije tebe s kim bi se mi sprdali.

Name

Mi Sami

27.12.2016 20:17

Mozda Mile razapne sator pred bijelom kucom pa zapjeva onu nasu "ne moze nam niko nista..."hihihi...a opozicija u RS je presmjesna.Kakvi su to mulci majko moja.Fledam sinoc Govedaricu na FTV.Suc-muc-tuc...ma suplja demagogija isoricana milion puta.Nema on harizmu a bogami na pameti.Nema on osjecaj za prostor i vreme.Nema od toga sto on mlatara 'ljeba.Moracemo Djordjica birati.Ovi su gotovi.

Name

Bosnjo

27.12.2016 16:22

Bravo Mile. Ti ces da RS sahranis. Hvata te paranoja..

ODGOVORITE
Name

yugosloven

27.12.2016 16:29

SLOBODAN VASKOVIC JE INTELIGENTAN I SKOLOVAN GOSPODIN SVE POHVALE ZA REALNOST

ODGOVORITE
Name

@re

27.12.2016 17:00

Slobodan Vaskovic je mjerilo ljudskosti u ovo pokvareno vrijeme. Nazalost, armija Vaskovica ne moze oprati sto jedan Dodik zaprlja.

Name

yugosloven

27.12.2016 17:24

HVALA ZA KOMENTAR

Name

@rejugosloven

27.12.2016 18:29

Nista, nista ima nas jos nesto normalnih. Svako dobro.

Name

Zvrcka

27.12.2016 16:30

Dajte mu vizu molim vas. Dosadan je vise.

ODGOVORITE
Name

kiza

27.12.2016 16:58

I zadrzite ga tamo da vise ne pravi svinjarije

Name

Nema on pojma s mozgom

27.12.2016 16:37

Samo bali budale u RS.

ODGOVORITE
Name

ma dajte ljudi nemojte tako

27.12.2016 16:44

Pa sta ako je bal nekakvog doma penzionera. Pa sta ako su to nekaki bivsi politicari koji pod stare dane zaradjuju sa strane deruci ova africka plemena i druge naivne po principu plati i pricacu ti sta volis da cujes, a ako dobro bas dobro platis onda nesto mozda i izlobiramo. Pa sta ako tamo na bal idu propalii bivsi politicari i podrzavaju svaku vlast koja dodje. Nemoj da se ljutite na naseg Baju ipak je on tamo jedini koji jos uvijek nije bivsi, on je samo persona non grata ili da vam se prevede na nas razumljiv jezik, covjek koji pljuje po visokom predstavniku svoje zemlje koji je igrom slucaja nekakav slovenac ce malo sutra uz pomoc nekakvih cipela da odobrovolji prvu damu koja je takodje slovenka da tog primi u drzavu u kojoj se njen muz ista pita. Jedan Valentin Incko takav kakav je je 300 puta drazi doticnoj nego nekakav Dodik

ODGOVORITE
Name

Celincanin

27.12.2016 16:54

Joooooj,pa moze li ista u ovoj RS da se odradi bez neke Celinacke veze

ODGOVORITE
Name

Selman -KRIMI

27.12.2016 18:26

Većina veza u pravosuđu se sređuje u Kotor Varošu

Name

Izgjeda

27.12.2016 16:59

Neces ti vise nikuda! Ni vikendom!

ODGOVORITE
Name

propo ko otoman

27.12.2016 17:05

Jedan veliki propust ambasade SAD-a, ako su vidjeli da se u krugu oko ambasade motaju neke neovlastene naoruzane osobe trebali su hitno alarmirati SIPA-u koja ima ovlasti i obavezu da stiti ambasadu od istih. Sipa je trebala sve da ih privede posebno njihovog kolovodju za kojeg postoji poziv za sud na koji se nije odazvao

ODGOVORITE
Name

Srbin bl

27.12.2016 17:33

Eto ti znas ko ima kakva ovlastenja!

Name

za bl

27.12.2016 17:55

znam,ima ugovor kojim je SIPA jedina ovlastena da sa svojom jedinicom intervenise osim u vandernim situacijama kad to rade NATO snage.Drugim osobama je prilaz ambasadi sa oruzjem strogo zabranjen

Name

Bosanac

27.12.2016 17:06

Covjek se samo bori za RS pusti te ga na miru!!!!

ODGOVORITE
Name

Dragan

27.12.2016 17:10

Vasković je uvek bio u dobrom društvu. Momčilo Mandić, Delimustafić... Sve ljudi od vrhunskog integriteta.

ODGOVORITE
Name

RE dragan

27.12.2016 17:25

Blago tebi, crveni kmeru.

Name

Brod

27.12.2016 17:21

Svala čast Vaskoviću svaka ti je namjestu, samo džaba bacati bisere pred svinje.

ODGOVORITE
Name

BL

27.12.2016 17:25

Fenomenalno napisano. Bravo Vaskovicu. U svom stilu. I nek' si opoziciji rek'o gdje su i nisi pogrijesio ni malo.

ODGOVORITE
Name

Teski dani?

27.12.2016 17:25

Sklanjanje Milorada Dodika je uslov svih uslova za stanovnike Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

27.12.2016 17:28

VISA SE DOBIJA AKO NISI U BILO KAKVOM NEZAKONITOM PROCESU

ODGOVORITE
Name

hercegovac

27.12.2016 17:32

Povratka nema zaigro se Mile i po svaku cjenu mora do Amerike. Brzo će narod zaboraviti ovu ujdurnu kao i ono oko malog i VELIKOG ruskog kredita.

ODGOVORITE
Name

ide Mile

27.12.2016 19:08

Ali ne ide predsjednik.

Name

HAHAHAHAAH

27.12.2016 17:36

Da je Dodik otisao na tu festu , 3 km od Bijele Kuce, dobio bi dvogled i pokazali mu pravac 'eno tamo je Trump. Samo se ne vidi od toliko ljudi. Hajde , popni se na drvo. Odatle ces ga sigurno vidjeti' :-D

ODGOVORITE
Name

Siva Eminencija

27.12.2016 17:43

1.Slobodan Vasković nama objašnjava i analizira? A koji su to njegovi dokazi i izvori informisanja? 1. Predsednik se osjeća sigurno da ode po vizu a ne osjeća se sigurno da ide u Tuzilastvo?

ODGOVORITE
Name

Petar

27.12.2016 17:57

Zna Dodo sta radi,neki su jos vise za njega.Cekam komentare poslje 20.-tog.

ODGOVORITE
Name

veteran

27.12.2016 18:23

Evo Pero još živi u iluzijama.

Name

Petar

27.12.2016 20:08

Ces da vidis

Name

Kole

27.12.2016 21:39

Bili ste u iluziji vi pred izbore i šta bi, da vas čujem!?? Oduvao vas je Dodo kao prašinu! Samo vas treba žaliti, bijedo

Name

šojić

27.12.2016 18:00

koliko se covjek ponizava zbog preduzece. ne radi on to zbog sebe. nijeste to znali

ODGOVORITE
Name

Daidza

27.12.2016 18:07

Mile usput trebao si i jednu desetku mahnuti na carsiji inace nisi bio u Sa.

ODGOVORITE
Name

HH

27.12.2016 18:08

Haris Hrle ima pozivnicu za inauguraciju.100% original.

ODGOVORITE
Name

znaci ne moze nam niko nista jaci smo...

27.12.2016 18:12

We can not nobody stronger than we destinies, can only be our hate what they does not love us. Ovo kad se bude pjevalo u Washingtonu moze da znaci samo jedno,a to je da il su mu se smilovali i dali mu vizu ili je istu nabavio preko Meksika ili je dosao u gepektu preko Kanade.Ima i jos jedna opcija da ode u majcicu Rusiju pa prepjesaci preko Aljaske u SAD ali kako god ako se tamo pojavi i zapjeva proglasice opstu uzbunu i bojim se da inaoguracije nece ni biti

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2016 18:37

Engleski prijevod dodikove pjesme je vrh vrhova :)

Name

Ertugrul

27.12.2016 18:17

Dajte mu vizu ,dosadan je

ODGOVORITE
Name

Bakir

27.12.2016 18:18

Staje pajdo nedaju ti oni su sa bornim kolima te dovukli na vlast sada zezaju

ODGOVORITE
Name

Visoki c

27.12.2016 18:19

Original je kod Harisa Hrle.

ODGOVORITE
Name

Ertugrul

27.12.2016 18:22

Kazu da je narucio pjesmu Vecerajte mene necekajte

ODGOVORITE
Name

Janez

28.12.2016 19:14

Ovaj je najjaci..hahahah

Name

trtmrt

29.12.2016 15:29

Hahahaha....genijalno

Name

yugosloven

27.12.2016 18:23

MILORAD DODIKOVIC PASOS SRBIJE

ODGOVORITE
Name

izgubljen slucaj

27.12.2016 18:23

u ulici Jovana Ducica br. 5 u B.Luci se nalazi Konzulat SAD. zar nije bilo Dodiku jednostavnije da je tamo predao za Vizu. Ili....da je to on ili njegova sekretarica obavili ONLINE. Sta je to NATJERALO Dodika da dodje u mrsko Sarajevo ???? Viza nije....nije ovo...nije ono....!!! Dodika je muka natjerala....da dodje na noge Ambasadorici SAD na raport,gdje ga je uz nju sasvim "slucajno" docekao izamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Hoyt Brian Yee .... sta je cuo na raportu samo Dodik zna. Nista dobro po njega....!!!!

ODGOVORITE
Name

cu sta je receno

27.12.2016 18:34

pa to da mu gospodin penzioner nije uspio da sredi da njemu u cast zbog dolaska u sedmi red na balu na inauguraciji Donalda Trampa lokalni kosarkaski klub Wizards promijeni ime u Igokea Washington

Name

Hiti

27.12.2016 18:28

Mora da dodje na audiciju prije nego dobije vizu jer sta ako mu podbace glasne zice?

ODGOVORITE
Name

Guzonja

27.12.2016 18:29

Pa ono kad ga je zvalo tuzilastvo on rece ne osjeca se sigurno u Novom Teheranu,a sad kad treba dupe da mu vidi puta narodnim parama,ode krkan sam ?

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

27.12.2016 18:45

Re guzonja Ma nece milokrad nikud, nece dobiti vizu za SAD-e.

Name

Tresem Šljive

27.12.2016 18:31

Bravo za komentar! Zar taj "lažov" smijo otići u Sarajevo-Teheran? Baš bi mu volio vidjeti facu kako stoji u red na šalteru. E moj Mile-Pile...

ODGOVORITE
Name

ko radi ne boji se gladi

27.12.2016 18:52

Porezna uprava: Broj zaposlenih radnika u FBIH povećan za 23.597 Prema Jedinstvenom sistemu Porezne uprave, u januaru ove godine ukupan broj zaposlenih u Federaciji BiH je bio 480.531, a u novembru ove godine 504.128, s tim da u ovaj broj zaposlenih nisu uključene osobe koje su angažovana po osnovu ugovora o djelu i autorskih honorara, saopćeno je iz Porezne uprava FBiH (PU FBiH).

ODGOVORITE
Name

Hahaha

27.12.2016 18:58

ja se zovem mile i naj sam dasa podamnom se cijela srpska talasa. Pozvan sam u bijelu kucu povest cu trubace sa gucu , ni cemu se ne libim nek se zna ko je the best of srbin

ODGOVORITE
Name

Psiho-Analitčar

27.12.2016 19:01

Čovjek je spreman sve pare od helikoptera dati samo da ode na inaoguraciju i da tamo zapjeva .... čovjek je patološki slučaj i spreman za liječenje... on ima ozbiljan problem sa sujetom i stanjem ličnosti , kao takav oziljan problem za kolektivnu saradnju i komunikaciju sa neistomišljenicima...možda bi ga trebalu i pustiti u Ameriku oni imaju dobre psihologe i psihijatre da izliječe ovebolesti ; Kompleksa više vrijednosti i stanje para normalne opsjednutosti....

ODGOVORITE
Name

B52

27.12.2016 20:03

Prica se da njihovi najbolji lijecnici ordiniraju u Guantanamo Bay Naval Base Detention Camp-u. Ne treba viza.

Name

Haris Hrle

27.12.2016 19:01

Prodajem pozivnicu , povoljno!

ODGOVORITE
Name

trtmrt

29.12.2016 15:27

Hahaha..ova je dobra

Name

Ertugrul

27.12.2016 19:05

Ocigledno je da voli seriju bela ladja Kopira Srecka Sojica

ODGOVORITE
Name

Gojko

27.12.2016 19:14

Sam sebi jamu iskopa. Islo mu je dobro, samo da se nije upustio u ovu pricu. My simphaty Dodik vladavini.

ODGOVORITE
Name

Djekna

27.12.2016 19:29

Miloradu Dodiku je jedino važno da se povlači po medijima. Tako se dobijaju izbori. Kad odu glasati, 90% glasača glasaju za onog koga se u tom momentu sjete. Naravno da se sjete onog kojeg svakodnevno spominju u medijima.

ODGOVORITE
Name

Kiki

28.12.2016 10:28

Aj nemoj, pa nije Srpska Kina, pa da ima 2 milijarde ljudi.

Name

Miso

27.12.2016 19:31

Dobro napisano, kraj izuzetno dobro napisan!!! Dodik na dnu a opozicija jos nize,pravi komentar i slika nase politicke scene, nazalost u moru losih i blatnjavih politicara on nam je najbolji,ostaje nam samo da se njega drzimo i nadamo sto brzem pojavljivanju nekog novog mladog i iskrenog politicara.

ODGOVORITE
Name

@Mišo

27.12.2016 20:35

Slabo će se naći budala koja će rizikovati život da se suprotstavi mafiji SNSD-a. Masovni ustanak naroda može ukinuti zločinačku mašineriju, ostalo ništa. Trun bolje je u Federacij, ali samo kod muslimana. Jedina prava opozicija, ljudi koji nisu prekršili (za sada) niti jedno obećanje je Naša Stranka. Nula koalicija sa zločinačkim SDA i HDZ, nula koalicija sa prelivodama i papcima. Skroz su multinacionalni, imaju najmlađi kadar. Na kraju će jedino u "Teheranu" vladati civilizovani i Evropski političari, a majorizirani i velikosrbovski "evropejci" ostati u srednjem vijeku...

Name

hercegovac

27.12.2016 19:52

Svjestan situacije u kojoj se nalazi a posebno odnosa Vucic Ivanic Milorad pokusava da se udvori novoj americkoj administraciji i na taj nacin nanese stetu Vucicu i Srbiji. Medjutim i to je propao pokusaj jer ni u jednoj opciji nije igrac na koga ameri racunaju. Putuj igumane i nezali manastira!

ODGOVORITE
Name

dobra analiza

28.12.2016 05:45

Taku dobru analizu mogu da urade samo Hercegovci jali Crnogorci.

Name

xy

27.12.2016 20:08

U privatne svrhe koristi helikopter. Povećao sebi budžet na račun minulog rada radnika, kojima je to uzeo. Uzgred komentariše da radnici nisu solidarni. Pokvarenije osobe nema u RS.

ODGOVORITE
Name

Frog

28.12.2016 08:23

Ko mu se lično suprostavi ima odmah zakazano kod Čubrija i specijalaca...ima metod obračuna, ne prlja ruke ili nema hrabrosti.

Name

Balkanski Spijun

27.12.2016 20:09

Sta bih na sve ovo rekli braca Cvorovici.

ODGOVORITE
Name

MODA IV

27.12.2016 20:54

E, bijedo ljudska, malo je što sebe brukaš, nego obruka sve građane ovog nesretnog entiteta Republike Srpske, pa i cijele BiH. Pa dokle više, ubio te gospod Bog, krajnje je vrijeme da sam sebi kažeš: ,,ujstu rudonja, prikoči malo". Koja je to pozivnica toliko vrijedna da bi ,,veliki" Baja stajao u redu pred šalterom, poput tapkaroša pred biltarnicom nekog bioskopa. Ima jedna narodna mudrost koja kaže: ,,što kokoš kacu i čovjek sam sebe može u*rati, to niko živ ne može".

ODGOVORITE
Name

Zoki

27.12.2016 21:06

Vaske do skora si tvrdio da Dodik ne smije u Sarajevo. Sud ga zove a on neće a sad mu se cefnilo i ode sam a sad dal ce dobit vizu ili ne ja mislim ne i on to zna ali zajebava ih sve to je bitno.

ODGOVORITE
Name

Brzi

27.12.2016 23:11

Moze da ga mrzite koliko hocete.Mnogi bi trebali na sunecenje,pa da znaju stasu.

Name

Donald Trump

28.12.2016 01:47

Ako ga ponovo odbiju za vizu, nek pokuša ilegalno da se ubaci preko meksičke granice kad je već zapeo da se dokopa Amerike.

ODGOVORITE
Name

re

28.12.2016 20:39

Treba preći rio grande a mozda naš mornar ne zna da pliva!?

ODGOVORITE
Name

Pitanje je sad

28.12.2016 22:18

Da li će i njemu kao drugima za turističku vizu tražiti potvrdu o radnom odnosu, rješenje o godišnjem odmoru, dokaze o vlasništvu nad stanom , kućom, uvjerenja o nekažnjavanju, vođenju krivičnih postupaka... i dr..

ODGOVORITE
Name

HAHAHAHAHAHAHAH

29.12.2016 12:41

Predsjednik Srpske je naveo da je ispoštovao svu proceduru :lol: :lol: :lol: za dobijanje američke vize i da ne vidi razlog da njegov zahtjev bude odbijen :lol: :lol: :lol: :lol: . - Otišao sam u Ambasadu SAD u Sarajevu veoma nevoljno. :lol: :lol: :lol: Bio sam na teritoriji SAD pošto je ambasada eksteritorijalna, a da bi dospio tamo prošao sam kroz FBiH :lol: :lol: :lol: :lol: . Nisam išao u Federaciju nego sam išao u američku amabasadu. :lol: :lol: :lol: :lol: Podnio sam formalni zahtjev, na njima je da o tome odluče, ja samo čekam da odgovore - rekao je Dodik, ističući da ga ne bi iznenadilo i da ne dobije vizu. Naveo je da će, ako dobije vizu, ići u SAD da prisustvuje polaganju zakletve novoimenovanog predsjednika Donalda Trampa i inaugurativnom balu. Rekao je i da ne želi da izaziva nove spekulacije u vezi sa dobijanjem vize i odlaskom u SAD. :lol: :lol: :lol: :lol:

ODGOVORITE
Name

Iskreni SDS-ovac

29.12.2016 13:36

Čelinačka veza mu je Ognjen Tadić koji je uništio SDS u Čelincu i doveo u odbor otpadnike iz drugih partija.

ODGOVORITE
Name

Саватије

29.12.2016 14:08

Шта ви знате како је он предао захтјев и колико је трајала предаја.

ODGOVORITE