Отворена филијала Сбербанк Бањалука у Козарској Дубици

Уз присуство многобројних пословних партнера, клијената и грађана Сбербанк а.д. Бањалука је 27. децембра свечано отворила просторије своје нове филијале у самом срцу Козарске Дубице.

Република Српска 27.12.2016 | 14:52
Отворена филијала Сбербанк Бањалука у Козарској Дубици
Почетак рада нове пословнице су пресјецањем зелене траке испред просторија филијале, озваничили директор Сбербанк а.д. Бањалука, Александар Кесић и начелник општине Козарска Дубица, Раденко Рељић. Отварањем филијале у Козарској Дубици је и званично окончан процес ребрендинга Сбербанк Бањалука на тржишту Републике Српске.

Александар Кесић, директор банке је овом приликом истакао да отварање филијале у Козарској Дубици представља посебно значајан дан за Сбербанк а.д. Бањалука јер је њиме окончан четворогодишњи процес ребрендинга мреже филијала.

“Овдје у Козарској Дубици смо отворили модерну филијалу која је направљена по Сбербанк стандардима. У овој општини држимо 70 % тржишта што сасвим сигурно јасно говори у коликој мјери наши клијенти заслужују сјајан и модеран банкарски простор и врхунску услугу. Нова филијала је наш својеврстан поклон њима за све године које су провели уз нас“, истакао је Кесић.

Он је овом приликом подсјетио да Сбербанк а.д. Бањалука у Козарској Дубици има скоро 4000 клијената од којих је већина банци вјерна већ 17 година.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пд

28.12.2016 20:19

Најгора банка после спарцассе, прави зеленаси.

ОДГОВОРИТЕ