Otvorena filijala Sberbank Banjaluka u Kozarskoj Dubici

Uz prisustvo mnogobrojnih poslovnih partnera, klijenata i građana Sberbank a.d. Banjaluka je 27. decembra svečano otvorila prostorije svoje nove filijale u samom srcu Kozarske Dubice.

Republika Srpska 27.12.2016 | 14:52
Otvorena filijala Sberbank Banjaluka u Kozarskoj Dubici
Početak rada nove poslovnice su presjecanjem zelene trake ispred prostorija filijale, ozvaničili direktor Sberbank a.d. Banjaluka, Aleksandar Kesić i načelnik opštine Kozarska Dubica, Radenko Reljić. Otvaranjem filijale u Kozarskoj Dubici je i zvanično okončan proces rebrendinga Sberbank Banjaluka na tržištu Republike Srpske.

Aleksandar Kesić, direktor banke je ovom prilikom istakao da otvaranje filijale u Kozarskoj Dubici predstavlja posebno značajan dan za Sberbank a.d. Banjaluka jer je njime okončan četvorogodišnji proces rebrendinga mreže filijala.

“Ovdje u Kozarskoj Dubici smo otvorili modernu filijalu koja je napravljena po Sberbank standardima. U ovoj opštini držimo 70 % tržišta što sasvim sigurno jasno govori u kolikoj mjeri naši klijenti zaslužuju sjajan i moderan bankarski prostor i vrhunsku uslugu. Nova filijala je naš svojevrstan poklon njima za sve godine koje su proveli uz nas“, istakao je Kesić.

On je ovom prilikom podsjetio da Sberbank a.d. Banjaluka u Kozarskoj Dubici ima skoro 4000 klijenata od kojih je većina banci vjerna već 17 godina.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pd

28.12.2016 21:19

Najgora banka posle sparcasse, pravi zelenasi.

ODGOVORITE