Саша Видовић није починио никаква убиства

Адвокатска канцеларија Стевановић из Бијељине - Кривично одјељење, а поводом натписа који су се појавили у појединим медијима о умијешаности нашег клијента Саше Видовића у разним кривичним дјелима, даје следеће саопштење:

Република Српска 27.12.2016 | 14:37
Саша Видовић није починио никаква убиства
Саша Видовић из Бијељине тренутно се налази у притвору у Бања Луци и против њега Окружно тужилаштво у Бања Луци - Специјално одјељење за сузбијање корупције, организованог киминала и најтежих облика привредног криминала води истрагу поводом наводне умијешаности у кривично дјело из члана 149. став 1. Кривичног закона Републике Српске. Ово је једини поступак који се води против нашег клијента када је у питању правосуђе БиХ.

Поступак се води под бројем 11 0 К 019581 16 Кпп 4 код Окружног суда Бања Лука - Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог криминала и најтежих облика привредног криминала.

Поједини медији су објавили да је Саша Видовић извршио убиства и учествовао у другим кривичним дијелима која потпадају под јурисдикцију холандских, црногорских и српских власти. У том смислу, по налогу нашег клијента, замољени смо да објавимо да то није истина и да Саша никада није био саслушаван нити од стране тужилаштава, полиције нити судова било које од ових земаља, нити је против њега подигнута било каква оптужница.

Саша Видовић је приморан да објави демант овим путем јер се медијски о њему ствара слика човјека који је укључен и познат само по извршењу разних кривичних дијела, што је апсолутно нетачно. Овакви медијски наводи о њему кваре слику и стварају проблем у потенцијалној одбрани у садашњем поступку који се води пред правосуђем Републике Српске.

Наш клијент је увјерен да ће правосуђе Републике Српске поступити у потпуности у складу са законом и вјерује да ће у потпуности бити доказана његова невиност за дјела која му се стављају на терет у садашњем поступку.

АК Стевановић Бијељина, 26.12.2016.

Одјељење за односе са јавношћу

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цхиле

27.12.2016 16:21

Поставља се питање, одакле, од којих средстава дотицни плаца услуге адвоката. Мислим да нема радног стаза, нити га је имао.

ОДГОВОРИТЕ