Saša Vidović nije počinio nikakva ubistva

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine - Krivično odjeljenje, a povodom natpisa koji su se pojavili u pojedinim medijima o umiješanosti našeg klijenta Saše Vidovića u raznim krivičnim djelima, daje sledeće saopštenje:

Republika Srpska 27.12.2016 | 14:37
Saša Vidović nije počinio nikakva ubistva
Saša Vidović iz Bijeljine trenutno se nalazi u pritvoru u Banja Luci i protiv njega Okružno tužilaštvo u Banja Luci - Specijalno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog kiminala i najtežih oblika privrednog kriminala vodi istragu povodom navodne umiješanosti u krivično djelo iz člana 149. stav 1. Krivičnog zakona Republike Srpske. Ovo je jedini postupak koji se vodi protiv našeg klijenta kada je u pitanju pravosuđe BiH.

Postupak se vodi pod brojem 11 0 K 019581 16 Kpp 4 kod Okružnog suda Banja Luka - Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminala i najtežih oblika privrednog kriminala.

Pojedini mediji su objavili da je Saša Vidović izvršio ubistva i učestvovao u drugim krivičnim dijelima koja potpadaju pod jurisdikciju holandskih, crnogorskih i srpskih vlasti. U tom smislu, po nalogu našeg klijenta, zamoljeni smo da objavimo da to nije istina i da Saša nikada nije bio saslušavan niti od strane tužilaštava, policije niti sudova bilo koje od ovih zemalja, niti je protiv njega podignuta bilo kakva optužnica.

Saša Vidović je primoran da objavi demant ovim putem jer se medijski o njemu stvara slika čovjeka koji je uključen i poznat samo po izvršenju raznih krivičnih dijela, što je apsolutno netačno. Ovakvi medijski navodi o njemu kvare sliku i stvaraju problem u potencijalnoj odbrani u sadašnjem postupku koji se vodi pred pravosuđem Republike Srpske.

Naš klijent je uvjeren da će pravosuđe Republike Srpske postupiti u potpunosti u skladu sa zakonom i vjeruje da će u potpunosti biti dokazana njegova nevinost za djela koja mu se stavljaju na teret u sadašnjem postupku.

AK Stevanović Bijeljina, 26.12.2016.

Odjeljenje za odnose sa javnošću

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Chile

27.12.2016 16:21

Postavlja se pitanje, odakle, od kojih sredstava doticni placa usluge advokata. Mislim da nema radnog staza, niti ga je imao.

ODGOVORITE