"Грчки Меси" скуп за Црвену звезду!

Сотирис Нинис један је од играча који су разматрани на "Маракани", али је обештећење изгледа непремостива препрека.

Фудбал 28.12.2016 | 08:00
"Грчки Меси" скуп за Црвену звезду!
Панатинаикос, Парма, ПАОК, Панатинаикос, Шарлроа – Црвена звезда?

Могло би да се догоди, али не и тако лако (читај: јефтино).

Сотирис Нинис, некада проглашаван за "грчког Месија", налази се на листи жеља шампиона Србије, према писању "Спортског журнала", али је проблем то што белгијски клуб, у који је 26-годишњи офанзивни везиста стигао прошлог лета, не жели да га се одрекне тек тако.

Другим речима, Црвена звезда морала би да плати не мало обештећење за играча који је ове сезоне играо 12 пута за Шарлроа и постигао два гола.

Нинису ће на лето истећи уговор са клубом за који практично није наступао од новембра, што је био повод за реакцију црвено-белих, али како "најтрофејнији српски клуб није у могућности да плати обештећење", како пише "Журнал", није ни реално да се ове зиме појави на прозивци тренера Миодрага Божовића.

Исти лист у уторак доноси текст о томе да је Севиља желела да купи младог Уроша Рачића за два и по милиона евра, и 20 процената од наредне продаје, али да је руководство Црвене звезде то одбило, а ту је и изјава младог Алексе Терзића, рођеног 1999. године, у којој леви бек црвено-белих тврди да је одбио понуду Јувентуса како би остварио сан да дебитује за Црвену звезду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар